Netherlands language

Verander taal close


Condo for sale in Pasay Philippines EN Immobiliers à Vendre Pasay Philippines FR Inmueble a la venta Pasay Philippines ES Immobilien zum Verkauf Pasay Philippines DE Immobiliari in Venditap Pasay Philippines IT Immobiliën te koop Pasay Philippines NL Imoveis venda Pasay Philippines PT дома Продажа недвижимости Pasay Philippines RU
« Terug

Flatgebouwen te koop Pasay, Filipijnen

€59.505 EUR | £50.301 GBP | $63.623 USD
Type eigendom: Flatgebouwen
Slaapkamers: Studio
Badkamers: 1
Oppervlakte: 22 m2
Oppervlakte grond: NA m2
Verkoop type: Nieuwbouw

pool Zwembad
ac Airconditioning
Avatar
Eigenaar / Manager:
Lionunion Real Estate Inc.
Cris Lionunion
Locatie: Philippines
Talen: Engels
 phone Toon telefoonnummer.

Contact Cris Lionunion
close

email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 6/9/2023
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

Flatgebouwen te koop Pasay, Filipijnen

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Het introduceren van Cosmo die Reeksen Pasay, een prestigieuze ontwikkeling uitzonderlijke Flatgebouwen met koopflats voor Verkoop in Pasay aanbieden. Strategisch gevestigd in het hart van de stad, zowel verstrekt de Reeksen Cosmo een perfect mengsel van luxe, comfort, als gemak voor beroeps en families. Aangezien de vraag naar onroerende goederen in de Filippijnen blijft groeien, nu is de ideale tijd om in een Flatgebouw met koopflats Pasay voor Verkoop te investeren. De Reeksen van Cosmo biedt een ongelooflijke kans om van deze bloeiende markt voordeel te trekken en een waardevolle bron voor uw Details van het portefeuilleBezit te beveiligen: Gevestigd bij: P. Celle Street, Brgy. San Rafaël, volledig Geleverde Stad Pasay keert dit jaar 2023 Oriëntatiepunten/Toegankelijkheid om: Walkable aan Complex MOA en Roxas Blvd 10 minuten weg aan Makati en BGC dichtbij DFA dichtbij Stadhuis Pasay naast STI universitaire DE La Salle universitaire St. Benilde universitaire Pasay Chung Hua Academie 3 minuten lopen aan MRT Taft Post, LRT Post, het gebied van de Grootte van Pasay van de Bus van de Carrousel: Downpayment van de 22 sqmstudio: Php350k Maandelijkse Amortisatie: Php 14k TCP 3.6M VOOR VERDERE ONDERZOEKEN: Trek ? t aarzelen aan om te contacteren ons bij: viber/whatsapp: +63917 527 0036 of verzenden ons een e-mail in ricahuang@lionunion.com
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres: P. Celle, Pasay, Manila
Postcode: 1302
Plaats: Pasay
Regio: Philippines
Provincie:
Land: Filipijnen
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad check
Oppervlakte: 22 m2
Oppervlakte grond: NA m2
Bouwdatum:
Airconditioning: check
Centrale verwarming:
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés: check
Restaurants: check
Nachtclubs: check
Autoverhuur:
Golfterrein:
Fitness: check
Tennis:
Supermarkten: check
Overig:
Verwante zoekopdrachten:
Pasay Verminderd Vastgoed | Pasay Luxe Vastgoed | Pasay Goedkoop Vastgoed | Pasay Flatgebouwen te koop | Pasay Nieuwbouw Flatgebouwen te koop | Pasay Flatgebouwen Zwembad te koop