Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in La Murada Spain EN Immobiliers à Vendre La Murada Valencia FR Inmueble a la venta La Murada Valencia ES Immobilien zum Verkauf La Murada Valencia DE Immobiliari in Venditap La Murada Valencia IT Immobiliën te koop La Murada Valencia NL Imoveis venda La Murada Valencia PT дома Продажа недвижимости La Murada Valencia RU
« Terug

6 Slaapkamers Huizen-Villa te koop La Murada, Spanje

£1.364.393 GBP | $1.740.510 USD
Type eigendom: Huizen-Villa
Slaapkamers: 6
Badkamers: 4
Oppervlakte: 1500 m2
Oppervlakte grond: 80580 m2

pool Zwembad
Avatar
Eigenaar / Manager:
Overseas Property Forum
Vatsal Trivedi
Locatie:
Talen: Engels, Spaans, Frans,Greek
 phone Toon telefoonnummer.

Contact Vatsal Trivedi
close

email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 8/24/2023
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

6 Slaapkamers Huizen-Villa te koop La Murada, Spanje

Dit is misschien de computer vertaling:
Uitstekende kans! Prijs door 20% wordt verminderd die! Villa van de mediterraan-Stijl van de luxe verdubbelt de rustieke met 4 slaapkamers, dubbele hoogtewoonkamer die, open haard, radiator (diesel) verwarmt, ingesloten garage, grote terrassen met bargebied, houten-brandt oven, enz. Voor het landbouwbedrijf, is er het huis van de nog eens 2 slaapkamergast, met onafhankelijke toegang (ook met het verwarmen). De pool heeft een mobiele dakstructuur die u zullen toestaan om het zowel in de zomer te gebruiken en de winter en verwarmd. Naast de pool, zijn er vrije tijdsruimten voor: Het gebied van het kuuroord met gymnastiek, Jacuzzi, badkamers enz. Voor het huis, een grote partijruimte met stadium en de cabine van DJ, Karaoke, groot zitkamergebied, keuken, badkamers, 1 slaapkamer/bureauruimte en Ondergrondse Kelder in de kelderverdieping met capaciteit voor 3.000 flessen. Ruimte DIY met hulpmiddelen en machines. Bovendien wordt het landbouwbedrijf geplant met citrusvruchten, in productie en met voordelen. Het heeft een technisch schip met het druppelbevloeiingsmateriaal van de landbouwbedrijf, opslag en het verwarmen boiler. De toegang tot het landbouwbedrijf is door automatische schuifdeuren (met afstandsbediening en het openen van de intercom). Er is een Speelplaats voor kinderen met ecologische schommeling en speelplaats. Bedekte de gebieden van het verkeer en stoepen. Alle gebouwen hebben hun respectieve de bouw vergunning en behoorlijk geregistreerd. Licht en lopend water. Bovendien heeft het bezit het recht een groot vlot te irrigeren (waarrond er een het lopen kring is die parkeerplaatsen en zelfs door buizen geleide muziek heeft. Het bezit wordt zeer goed gehandhaafd en kon voor verschillend gebruik zoals worden gebruikt: a) Recreatief landbouwbedrijf of als gebruikelijke residenceb) Landelijke boutique hotelc) Finca voor gebeurtenissen. De afstand aan het strand is ongeveer 30 km (40 minuten door auto). Het is een buitengewoon bezit waard het bezoeken. Totaal gebouwd gebied 1.500 m2.
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: La Murada
Regio: Valencia
Provincie: Alicante-Costa Blanca
Land: Spanje
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad check
Oppervlakte: 1500 m2
Oppervlakte grond: 80580 m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
6 Slaapkamers Huizen-Villa te koop in La Murada | La Murada Verminderd Vastgoed | La Murada Luxe Vastgoed | La Murada Goedkoop Vastgoed | La Murada Huizen-Villa te koop | La Murada Huizen-Villa Zwembad te koop