Netherlands language

Verander taal close


Apartment for sale in Cascais Portugal EN Immobiliers à Vendre Cascais Lisboa-Tagus Valley FR Inmueble a la venta Cascais Lisboa-Tagus Valley ES Immobilien zum Verkauf Cascais Lisboa-Tagus Valley DE Immobiliari in Venditap Cascais Lisboa-Tagus Valley IT Immobiliën te koop Cascais Lisboa-Tagus Valley NL Imoveis venda Cascais Lisboa-Tagus Valley PT дома Продажа недвижимости Cascais Lisboa-Tagus Valley RU
« Terug

4 Slaapkamers Appartement te koop Cascais, Portugal

£2.393.381 GBP | $2.981.424 USD
Type eigendom: Appartement
Slaapkamers: 4
Badkamers: 4
Oppervlakte: 267 m2
Oppervlakte grond: 472 m2

pool Zwembad
Avatar
Eigenaar / Manager:
OUR HOME PORTUGAL
Vitor Falcão
Locatie: Portugal
Talen: Engels, Spaans,Portugees
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 4/25/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

4 Slaapkamers Appartement te koop Cascais, Portugal

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Cascais is Portugese Riviera. Een vroeger visserijdorp, het werd een kosmopolitische toevlucht toen de Portugese koning tot het zijn de zomerterugtocht in recente 1800s maakte. De adel volgde spoedig en, dientengevolge, de elegante lijn van de 19de eeuwherenhuizen nu de keistraten van het historische centrum en de strandboulevard. Tijdens Wereldoorlog II, toen Portugal neutraal bleef, streefden de Europese monarchen naar ballingschap op de kust van Lissabon, die in Cascais en naburige Estoril regelen, makend het gebied rijker en betoverender nog. De groene en omringende ruimten in het Natuurreservaat van sintra-Cascais, Quinta DA Marinha geniet van een bevoorrechte mening van het overzees die, van veraflegen, het dichte bos van de bergen gluurt. Met ongeveer 2.7 hectaren en 55 eenheden, heeft het het perfecte milieu voor een unieke levensstijl. Een project door het contrast tussen de steile hellingen van de kust, het diepe blauw van de Atlantische Oceaan en de sterke drank groen van de steenpijnbomen wordt geïnspireerd (pinus pinea die). In een toevlucht die twee golfcursussen, een volledige en moderne gezondheidsclub en een ruitercentrum omvat. Aan de grote groene tuinen van de villa's, zijn er twee golfcursussen, met bijzondere aandacht voor green die reeds competities op de wereldkring heeft ontvangen. Waar de meren met green van aard en het blauw van de Atlantische Oceaan snijden, wordt een exclusief en bevoorrecht landschap gecreeerd. Hier, kunt u de ware betekenis van levenskwaliteit ademen. Het wijst op een unieke levensstijl, die de charme van flats combineren met eigentijdse die ontwerpmilieu's, voor comfort met de wilde aard van het omringende gebied wordt verfijnd en wordt ontworpen. De flats worden geleverd en uitgerust, klaar om toegang tot een privé pool binnen te bewegen en te hebben. Met een bevoorrechte plaats in het zuidelijke deel van Quinta DA Marinha, is de ontwikkeling dicht aan de mooiste stranden in Cascais, 5 minuten van het centrum van het dorp door fiets en enkel 10 minuten van de exotische Praia do Guincho QUINTA DA MARINHA Architect: De gaten van Jr. 18 van Robert Trent Jones: 5,845m: pari 71. Een Portugese die golfcursus in de klassieke stijl wordt ontworpen: dichte rijen van de Pijnbomen van de Parasol en ingewikkeld gestalte gegeven bunkerslijn elk gat. Voor negen zijn bouw-het meest vrij, worden achter negen aangepast naar vakantiehuizen met een occasionele glimp van de Atlantische Oceaan door de pijnbomen. Rond het platteland zult u ook sommige grootmoedige watergevaren en geleende greens vinden die u onderhouden zullen houden. Een redelijk niveaucursus voor wandelaars, hoewel buggies in goede levering zijn zou u het moeten vergen. Er is daar een hotel complex dicht bij het Clubhuis en een andere half, zodat heeft het platteland een echte vakantie in vele delen voelen.

Nabijheid: Luchthaven
Nabijheid: Strand
Nabijheid: De cursus van het golf
Terras
Garage
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Cascais" Portugal

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Cascais
Regio: Lissabon Taagvallei
Provincie: Groot Lissabon
Land: Portugal
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad check
Oppervlakte: 267 m2
Oppervlakte grond: 472 m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
4 Slaapkamers Appartement te koop in Cascais | Cascais Verminderd Vastgoed | Cascais Luxe Vastgoed | Cascais Goedkoop Vastgoed | Cascais Appartement te koop | Cascais Appartement Zwembad te koop