Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Praia da Luz Portugal EN Immobiliers à Vendre Praia da Luz Algarve FR Inmueble a la venta Praia da Luz Algarve ES Immobilien zum Verkauf Praia da Luz Algarve DE Immobiliari in Venditap Praia da Luz Algarve IT Immobiliën te koop Praia da Luz Algarve NL Imoveis venda Praia da Luz Algarve PT дома Продажа недвижимости Praia da Luz Algarve RU
« Terug

3 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Praia da Luz, Portugal

£2.107.219 GBP | $2.638.629 USD
Type eigendom: Huizen-Villa
Slaapkamers: 3
Badkamers: 4
Oppervlakte: 166 m2
Oppervlakte grond: 900 m2

Avatar
Eigenaar / Manager:
Exclusive Algarve Villas
Bart Van Linden
Locatie: Portugal
Talen: Engels,Portugees
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 5/13/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

3 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Praia da Luz, Portugal

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
bezits beschrijving
Introducerend een uitstekende inzameling van de gloednieuwe, hoogste villa's van het kwaliteits eigentijdse ontwerp die binnen een rustig en exclusief gebied van Luz worden genesteld. Deze uitzonderlijke ontwikkeling demonstreert de epitome van moderne luxe, opscheppend een serie van opmerkelijke eigenschappen die het behalve de rest plaatsen. Gebruikend scherp-randpre-tension bouwtechnologie, bieden deze villa's expansieve pillarless open plekken aan, die voor naadloze integratie van het leven gebieden en een echt fascinatiebetekenis toestaan van ruimte, licht, en airiness. Minimalistische leiden de vloer-aan-plafond schuifdeuren tot een naadloze verbinding in openlucht tussen binnen en, uitnodigend een overvloed van natuurlijk licht om het binnenland te overstromen en verbeterend de fascinatie vews van het overzees van die van elk bezit binnen deze opmerkelijke enclave kan worden genoten.
Ontworpen met uiterst nauwgezette aandacht aan detail, nemen deze villa's een harmonische fusie van edele materialen en eigentijdse elementen op. De combinatie van Eiken en Natuurlijke steen, naast blootgesteld beton en micro-cement beëindigt, scheidt een leeftijdlooze elegantie af die zowel visuele pracht als onovertroffen comfort waarborgt. De hoge plafonds heffen verder de betekenis van ruimte, licht, en airiness op, wikkelend elke ruimte in een atmosfeer sereniteit en verfijning. Met een standvastige verplichting aan ontwerpvoortreffelijkheid, bepaalt deze ontwikkeling een nieuwe norm in luxe het leven.
Gesitueerd in een gebegeerde plaats, verstrekken deze villa's het perfecte evenwicht tussen afzondering en gemak. De ingezetenen kunnen revel in de kalmte van de omgeving terwijl het genieten van van de dichte nabijheid aan het strand en het stadscentrum, die een waaier van belevingswaarde voor dagelijkse behoeften aanbieden. Dompel me in een levensstijl onder die adembenemende overzeese meningen, foutloos moderne elegantie, en het rustige leven in perfecte harmonie mengt.
De lijst van de beschikbaarheid:
Perceel 1 - V4 perceelgrootte 1.119m2
Perceel 2 - V4 perceelgrootte 1.196m2
Perceel 3 - V4 perceelgrootte 1.100m
Partij 4 - V4 het gebied 1.152m2 van het Perceel
Perceel 5 - V3 de grootte 900m2 van het Perceel
Perceel 6 - V3 de grootte 900m2 van het Perceel
Perceel 7 - V3 de grootte 900m2 van het Perceel
Perceel 8 - V3 de grootte 917m2 van het Perceel
Perceel 9 - V3 perceelgrootte 919m2
Prijzen van tot , - Euro
overzeese meningen
Gemodelleerde tuinen
Het parquing van de garage
Vloerverwarming
AC door openingssysteem
Zonnepanelen
Verwarmde pool
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Praia da Luz" Portugal

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Praia da Luz
Regio: Algarve
Provincie: Lagos
Land: Portugal
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte: 166 m2
Oppervlakte grond: 900 m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
3 Slaapkamers Huizen-Villa te koop in Praia da Luz | Praia da Luz Verminderd Vastgoed | Praia da Luz Luxe Vastgoed | Praia da Luz Goedkoop Vastgoed | Praia da Luz Huizen-Villa te koop