Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Albufeira Portugal EN Immobiliers à Vendre Albufeira Algarve FR Inmueble a la venta Albufeira Algarve ES Immobilien zum Verkauf Albufeira Algarve DE Immobiliari in Venditap Albufeira Algarve IT Immobiliën te koop Albufeira Algarve NL Imoveis venda Albufeira Algarve PT дома Продажа недвижимости Albufeira Algarve RU
« Terug

2 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Albufeira, Portugal

£294.899 GBP | $367.354 USD
Type eigendom: Huizen-Villa
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Oppervlakte: 90 m2

pool Zwembad
ac Airconditioning
Avatar
Eigenaar / Manager:
Ocean Key Property
Paul Martins
Locatie: Portugal
Talen: Engels,Portugees
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 5/2/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

2 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Albufeira, Portugal

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Deze charmante 1+1 slaapkamervilla in Albufeira biedt een ongelooflijke kans voor die die naar een eerste plaats streven dichtbij het strand. Gesitueerd binnen een privé toevlucht, schept dit bezit een waaier van belevingswaarde op die een comfortabele en plezierige levensstijl verzekert.

De benedenverdieping kenmerkt het ruime een open-plan dineren en woonkamer versierd met een mooie open haard, creërend een warme en het uitnodigen atmosfeer. De volledig gepaste keuken is perfect voor culinaire enthousiasten, terwijl een badkamers gemak aan het lagere niveau toevoegt. Één van de hoogtepunten van de woonkamer is de lange glasdeuren die voor een groot south-facing terras openstellen, die adembenemende overzeese meningen en bewegingsruimte aanbieden om de zon omhoog te doorweken.

Stijgend aan het parterre, zult u de hoofdslaapkamer met een ingebouwde garderobe vinden en een venster die de communale gebieden van de flat onder ogen zien. Bovendien, is er een goed uitgeruste badkamers met een badkuip. Mezzanine is zorgvuldig omgezet in een comfortabele tweede slaapkamer voor gasten, die een comfortabele terugtocht verstrekken. De glijdende houten blinden staan voor privacy of een open, luchtig gevoel toe.

Buiten, wordt de villa omringd door meticulously manicured tuinen en een centraal communaal zwembad, volledig met een pool van kinderen. De ruimten van Sunbeds en van de zitkamer bieden ontspanningskansen voor ingezetenen en gasten. De toevlucht kenmerkt ook een speelplaats van kinderen, een tennisbaan, een restaurant/een sportenbar, en een minimarkt, die alle noodzakelijke belevingswaarde verzekeren is binnen een korte het lopen afstand.

De eigenaar spreekt hoogst van de villa, beschrijvend het als hun gelukkige plaats en terugtocht waar zij onmiddellijk thuis voelen en ontspanden. Zij genieten van de overzeese meningen van het terras en waarderen de betekenis van ruimte en licht dat door de terrasvensters wordt verstrekt. De schilderachtige en goed-gehandhaafde gronden van de toevlucht, samen met de grote en oorspronkelijke pool, dragen tot het algemene beroep bij. De geschikte belevingswaarde ter plaatse en het vriendschappelijke, nuttige toevluchtpersoneel voegen aan de uitzonderlijke ervaring toe.

De extra eigenschappen van de villa omvatten airconditioning, gepaste garderobes, en privé parkeerplaatsen, die comfort en gemak verzekeren.

De plaats is een ander opmerkelijk aspect, met het zandige strand van Sâo Rafaël enkel één kilometer weg en de jachthaven van Albufeira een korte drie-minieme aandrijving. De jachthaven biedt een waaier van activiteiten en vermaakopties aan. Het historische stadscentrum is zuivere vier kilometers van het bezit, en een beroemde golfcursus is minder dan 10 minuten weg door auto. Deze villa biedt voor altijd een uitstekende investeringskans als huis in zonnige Algarve of als bron van bijverdienste door vakantiehuren.

De de plaats en nabijheid van de villa aan het de pool, park van kinderen, en de goed-gehandhaafde tuinen maken tot het een uitzonderlijk vakantiehuis. Luchtig en goed-leggen-uit ontwerp, het aangevuld door de lange vensters en south-facing terras, leidt tot een moeiteloze levensstijl. De overzeese mening en het overweldigen sunsets voegen aan de fascinatie van het bezit toe, die tot het maken een aantrekkelijke keus voor potentiële kopers.
Overzeese Meningen
Airconditioning
Volledig geleverd
Dubbele verglazing
De faciliteiten van het parkeren
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Albufeira
Regio: Algarve
Provincie: Albufeira
Land: Portugal
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad check
Oppervlakte: 90 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning: check
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
2 Slaapkamers Huizen-Villa te koop in Albufeira | Albufeira Verminderd Vastgoed | Albufeira Luxe Vastgoed | Albufeira Goedkoop Vastgoed | Albufeira Huizen-Villa te koop | Albufeira Huizen-Villa Zwembad te koop