Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Silves Portugal EN Immobiliers à Vendre Silves Algarve FR Inmueble a la venta Silves Algarve ES Immobilien zum Verkauf Silves Algarve DE Immobiliari in Venditap Silves Algarve IT Immobiliën te koop Silves Algarve NL Imoveis venda Silves Algarve PT дома Продажа недвижимости Silves Algarve RU
« Terug

2 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Silves, Portugal

POA
Price on Application
Type eigendom: Huizen-Villa
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Oppervlakte:

pool Zwembad
ac Airconditioning
Avatar
Eigenaar / Manager:
Gatehouse International
Gary Thomas
Locatie: Portugal
Talen: Engels, Spaans, Duitse, Frans,Portugees
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 5/1/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

2 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Silves, Portugal

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
4 de Villa van het bed plus de Bijlage van de Gast van 2 Bed dichtbij Silves Centrale Algarve is een ruim bezit 794m2 op een perceel 5,720m2 met een zwembad dat dichtbij Algoz binnen 15 minuten van de stranden wordt gevestigd. Het belangrijkste huis is volledig met een hal, de dienstbadkamers, woonkamer, die ruimte, volledig gepaste en uitgeruste keuken, wasserijruimte, 4 slaapkamers en 3 badkamerss dineren. Er zijn ook een kleiner huis op het bezit met 2 slaapkamers, een keuken en 1 badkamers die als gast of huurbijlage kunnen worden gebruikt. Buiten is ook een garage met 2 ingangen, een badkamers en een keuken met een houten oven. Het bezit is volledig geschermd en heeft tuinen, verscheidene fruitbomen, een kleine moestuin, terrassen, BBQ en Al fresko het dineren ruimte en parkeerplaatsen.
Binnenland:
Hoofd huis:
? hal
? de dienstbadkamers
? woonkamer
? het dineren ruimte
? volledig gepast en uitgeruste keuken
? wasserijruimte
? 4 slaapkamers
? 3 badkamerss
Bijlage:
? 2 slaapkamers, een keuken en 1 badkamers
Garage:
? met 2 ingangen, een badkamers en een keuken met een houten oven
Buitenkant:
? tuinen
? terrassen
? BBQ en Al fresko het dineren ruimten
? verscheidene fruitbomen
? een kleine moestuin
? parkeerplaatsen
Silves is een historische stad die oorspronkelijk het oude kapitaal van Algarve was. Silves is die voor zijn Kasteel een elfde-eeuw Moors paleis wordt gekend dat ook binnen de muren werd opgegraven, en het opwekken de fragmenten zoals multi-foil vensters zijn gebracht om aan te steken. Daar ? s die een ondergronds bij de kasteel? s binnenplaats gebeuren, waar u een meter-hoog reservoir kunt ingaan 10 en onderaan een put turen die 60 meters in de aarde daalt. Een andere erfenis van middeleeuwse Silves is deze trotse de 15de eeuwbrug over de Rivier Arade. Silves heeft meer wijnproducenten binnen zijn grenzen dan een andere gemeente in Algarve. De stad van Silves wordt gevestigd dicht bij al belevingswaarde, golfcursussen, en Slide&Splash waterpark, de minieme aandrijving ongeveer 20 van de meest dichtbijgelegen stranden en 52 minuten min of meer van Internationale Luchthaven Faro.
Eigenschappen
Airconditioning
Het Systeem van het alarm
De Mening van het land
Engels-reeks
Gepaste Keuken
De Haven van de garage/van de Auto
De Bijlage/de Flat van de gast
Eigen Tuin
Eigen Zwembad
Enige Verdieping
Terras
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Silves
Regio: Algarve
Provincie: Faro
Land: Portugal
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad check
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning: check
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
2 Slaapkamers Huizen-Villa te koop in Silves | Silves Verminderd Vastgoed | Silves Luxe Vastgoed | Silves Goedkoop Vastgoed | Silves Huizen-Villa te koop | Silves Huizen-Villa Zwembad te koop