Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Lagos Portugal EN Immobiliers à Vendre Lagos Algarve FR Inmueble a la venta Lagos Algarve ES Immobilien zum Verkauf Lagos Algarve DE Immobiliari in Venditap Lagos Algarve IT Immobiliën te koop Lagos Algarve NL Imoveis venda Lagos Algarve PT дома Продажа недвижимости Lagos Algarve RU
« Terug

4 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Lagos, Portugal

£1.624.080 GBP | $2.023.109 USD
Type eigendom: Huizen-Villa
Slaapkamers: 4
Badkamers: 4
Oppervlakte: 227 m2
Oppervlakte grond: 1883 m2

heat Centrale verwarming
Avatar
Eigenaar / Manager:
Casas do Barlavento Lda
Paul Cotterell
Locatie: Portugal
Talen: Engels, Spaans, Duitse,Portugees
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 4/29/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

4 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Lagos, Portugal

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Gevestigd in de prestigieuze woonwijk van Porto doe Mós in Lagos en binnen het lopen afstand van één van de mooiste zandige stranden van het gebied, is deze grote villa met grootmoedige gronden een fijn die voorbeeld van in traditionele stijl met kwaliteit en vakmanschap met elk van moderne gemakken wordt gecombineerd van vandaag dit een echt prachtig bezit is.
De villa is volledig ingesloten en de ingang heeft elektrische dubbele poorten voor auto's en een zijpoort voor voetgangers. Een groot gebied wordt overgegeven aan kalksteencobbles voor het oprijlaan en gastparkeren. De overladen tuin is laag onderhoud dat automatische irrigatie omvat en een waaier van fruitbomen evenals inheemse struiken heeft die het bezit omringen.
De heldere hal is de hub van de benedenverdiepingsaanpassing die van 2 ruime dubbele slaapkamers bestaat uit, één waarvan ensuite is, heeft andere een doucheruimte naast het welke omhoog als gastgarderobe verdubbelt. Er is ook toegang tot de dubbele garage met uitstekend opslaggebied die uit geïntegreerde kasten en ruimte voor hulpmiddelen en de winterhout bestaan.
Grote woonkamerdiner heeft de drievoudige deuren die van het aspectenterras directe toegang tot de pool en in de schaduw gestelde gezette gebiedsideal voor Al het dineren van de Fresko geven. De ingesloten brand is gebeëindigd met een decoratieve schoorsteenmantel en er is een centraal ingebouwd muzieksysteem. Met ingangen aan 2 kanten, heeft de keuken van de kombuisstijl hoge eindtoestellen en overvloed van muur en basiseenheden. Onmiddellijk buiten de keuken is de keuken van de Zomer met BBQ en voorbereidingsgebied heel wat het koken kan buiten worden gedaan.
Terug naar de hal en een overladen ijzer en houten trap met dranken neemt de bar op de onderkant u aan het hoogste niveau. Het landen bij de bovenkant van de treden heeft een tweede zitkamer, ideaal voor het letten op sport of gokken. Dubbele slaapkamer twee met ensuitebadkamerss met gepaste garderobes en terrasdeuren aan het reusachtige buitengebied dat stappen - neer aan de tuin en het zwembad heeft.
Zwembad 10 wordt x 5 geplaatst voor maximumzonblootstelling en het heeft een Jacuzzisectie die een deel van het vormt. Er zijn een poolverwarmer en een automatische dekking vermenigvuldigt de zonnenstralen met 10 om vrije zonneaanwinst te geven, die de pool toelaten om allen het hele jaar door worden gebruikt.
Er zijn vele extra eigenschappen die apart dit bezit met elk die detail plaatsen in overweging wordt genomen, is de lijst eindeloos
- Magnetische stroken op de klinken van alle interne deuren
- Graniet die voor de muurbovenkanten het hoofd bieden tegen de elementen te beschermen
- Decoratieve gehamerde patronen in het graniet van externe deur en vensterranden
- Bovenkant van het waaiergraniet als keuken worktops
- Stevige Eiken bevloering in 3 van de slaapkamers
- 2 alarmsystemen
- Vezeloptisch Internet
- 5 Zonnepanelen ondersteunend de elektroconsumptie van het bezit
- 1 Zonnepaneel voor heet water en pool het verwarmen
- Dubbele verglazing, met elektrische blinden en de insectschermen
- Onder vloer het verwarmen met individuele controles
- Het watertank van 500 die Liter in de tuin voor irrigatie wordt gebruikt
- Douche Poolside
- De behoudende muren van de eigenschap
- Alle leidingendiensten
Dit onberispelijke bezit is zonder twijfel een stevige investering.
Het bekijken wordt hoogst geadviseerd de kwaliteit voor zich kunnen zien… ons voor een benoeming vandaag contacteren!

- Ref: M/06009
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Lagos
Regio: Algarve
Provincie: Lagos
Land: Portugal
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte: 227 m2
Oppervlakte grond: 1883 m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: check
Buitenkant:
Garage: check
Tuin: check
Sauna:
Jacuzzi:
Verwante zoekopdrachten:
4 Slaapkamers Huizen-Villa te koop in Lagos | Lagos Verminderd Vastgoed | Lagos Luxe Vastgoed | Lagos Goedkoop Vastgoed | Lagos Huizen-Villa te koop