Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Lagos Portugal EN Immobiliers à Vendre Lagos Algarve FR Inmueble a la venta Lagos Algarve ES Immobilien zum Verkauf Lagos Algarve DE Immobiliari in Venditap Lagos Algarve IT Immobiliën te koop Lagos Algarve NL Imoveis venda Lagos Algarve PT дома Продажа недвижимости Lagos Algarve RU
« Terug

4 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Lagos, Portugal

£2.071.048 GBP | $2.619.541 USD
Type eigendom: Huizen-Villa
Slaapkamers: 4
Badkamers: 4
Oppervlakte:

pool Zwembad
ac Airconditioning
Avatar
Eigenaar / Manager:
Gatehouse International
Gary Thomas
Locatie: Portugal
Talen: Engels, Spaans, Duitse, Frans,Portugees
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 7/22/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

4 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Lagos, Portugal

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
De gloednieuwe Eigentijdse Villa van 4 Bed in Lagos Algarve is een modern die bezit momenteel in aanbouw plaatste op een perceel 642m2 met een dakterras dat panorama's van de oceaan aanbiedt in het gebied van Ponta wordt gevestigd DA Piedade. De villa is volledig met een hal, een open-planwoonkamer met het dineren ruimte en een gepaste en uitgeruste keuken, 4 slaapkamers en 4 badkamerss. Er is ook een garage met een bergruimte, een garderobe en een wasserijruimte. Buiten is een zwembad, terrassen, BBQ en Al fresko het dineren gebieden, een dakterras met een Jacuzzi, openluchtparkeerplaatsen en tuinen.
Binnenland:
? hal
? open planwoonkamer met het dineren ruimte
? paste en rustte keuken uit
? 4 slaapkamers
? 4 badkamerss
Garage:
? bergruimte
? parkeerterrein
? garderobe
? wasserijruimte
Buitenkant:
? zwembad
? terras
? BBQ en Al fresko het dineren gebieden
? dakterras met Jacuzzi
? parkeerplaatsen
? tuinen
Lagos is één van de meest gezochte steden in Algarve, niet alleen voor zijn gouden zandige stranden en kristallijne wateren maar ook voor de toneelschoonheid van zijn baai en zijn architecturale erfenis. Begin uw gang op Avenida Dos Descobrimentos, de mooie waterkant langs de mond van Ribeira DE Bensafrim, die u aan enkele aandachtspunten in Lagos zal nemen die een bezoek de moeite waard zijn. Er is ook de Jachthaven waar u een veerboot/een boot kunt nemen en Ponta DA Piedade zien die één van de mooiste kustlandschappen in Algarve is. Een reeks prachtige klippen, holen en bogen, rotsen die door hand en kleine die inhammen en stranden schijnen gesneden te zijn, door een overzees van turkooise en smaragdgroene tonen wordt gegrenst. Lagos is dicht aan alle belevingswaarde, openbaar vervoer, winkels, scholen, enz. en is gesitueerd binnen een aandrijving van één uur van Internationale Luchthaven Faro.
Eigenschappen
Airconditioning
Het Systeem van het alarm
Kelderverdieping
Eigentijds
Engels-reeks
Gepaste Keuken
De Haven van de garage/van de Auto
Hete Ton
Het huis van de luxe
Modern
Nieuw
Eigen Tuin
Eigen Zwembad
Terras
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Lagos
Regio: Algarve
Provincie: Lagos
Land: Portugal
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad check
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning: check
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
4 Slaapkamers Huizen-Villa te koop in Lagos | Lagos Verminderd Vastgoed | Lagos Luxe Vastgoed | Lagos Goedkoop Vastgoed | Lagos Huizen-Villa te koop | Lagos Huizen-Villa Zwembad te koop