Netherlands language

Verander taal close


Land-Plot for sale in Caribbean Trinidad-Tobago EN Immobiliers à Vendre Caribbean Caribbean FR Inmueble a la venta Caribbean Caribbean ES Immobilien zum Verkauf Caribbean Caribbean DE Immobiliari in Venditap Caribbean Caribbean IT Immobiliën te koop Caribbean Caribbean NL Imoveis venda Caribbean Caribbean PT дома Продажа недвижимости Caribbean Caribbean RU
« Terug
error Deze advertentie is momenteel uitgeschakeld

Land-Perceel te koop Caribbean, Turks-Caicos

error Deze advertentie is momenteel uitgeschakeld
£15.383.204 GBP | $19.543.746 USD
Type eigendom: Land-Perceel
Oppervlakte grond: 194248 m2

Avatar
Eigenaar / Manager:
Esales Property
Peter Chambers
Locatie: England
Talen: Engels
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 2/7/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

Land-Perceel te koop Caribbean, Turks-Caicos

Dit is misschien de computer vertaling:
2 percelen van land voor Verkoop in Tortuga en Grande Riviere, Caraïbisch Trinidad en Tobago,
Identiteitskaart van het Bezit van Esales: es
De Plaats van het bezit
Perceel 1 ? Tortuga ? Centraal Trinidad
Perceel 2 de Kust ? Trinidad van het Noorden van ? Grande Riviere ?
Trinidad en Tobago
De Details van het bezit
Hier stellen wij 2 uitstekende percelen op dit ogenblik van land in één van de meest gezochte gebieden voor ontwikkeling in Caribbean voor.
De Prijs ? EUR ? 13311m2 van Plot1 ? in grootte ? Tortuga ? Centraal Trinidad
28 acres ? meer dan 15 acres onder teak (raming); en 2 - 15 jaar oude commerciële bomen. Plattelandshuisje. Verbinding WASA met tank. Het Front van Road van Mayo. Nieuwe woonwijk op westelijke en noordelijke grenzen. Dicht bij de ziekenhuizen. Dicht bij School. Dicht bij Sportieve gronden. Lokale bars en winkelende centra. Gevestigde westelijke kant van centrale waaier. Duidelijke mening van vlakte Caroni. Duidelijke mening van Golf van Paria. Duidelijke mening van Noordelijke Waaier. Dicht bij de Aanplantingen van de Cacao. Gemakkelijke toegang tot hoofdsteden zoals Haven - van - Spanje en San Fernando
Prijs Euro ? 80937m2 van Plot2 ? in de Kust ? Trinidad van het Noorden van de grootte ? Grande Riviere ?
20 acres ? meer dan 15 acres onder mahonie en lokale ceder; 10 tot 15 jaar oude bomen. Toegang van het Spoor van de Hoofdweg Paria en van Montevideo Zagaya. Begrensd door de Aanplanting van de Rivier en van de Cacao van Grande Riviere. Dicht bij het Strand van Grande Riviere waar de Schildpadden aan wal komen om eieren te leggen. Dicht bij Hosang Straat, plaats van toevlucht. Van Pawi (Vogel) de Reserve. Kan op de rivier koken. Zwem in koel water dat de rivier verstrekt. Globale aantrekkelijkheid voor toerist voor de Schildpadden Leatherback. Kiezelachtige gebieden. De Toevlucht en de Restaurants van het strand sluiten langs. Het lokale Winkelen. De lokale opslag van de Kruidenierswinkel. Lokale bars. Zeer dicht aan de Kust van het Noorden van Eiland en de Caraïbische Zee. Een deel van de Noordelijke Bergen van de Waaier. Kleine privé dorpen dicht langs. Korte Afstand aan het Surfen gebieden op het water. perfectioneer voor wandeling en aard gangen .ecotourism. Kokosbomen. De Bomen van de banaan
Ongeveer het Gebied
Tortuga is een dorp in de centrale bergketen van Trinidad en Tobago ? ongeveer 22 mi of (36 km) Zuiden van Haven - van - de land ? s hoofdstad van Spanje. Tortuga, die na de massa schildpadden (morocoys) wordt genoemd die het landschap zwierf, is een klein dorp ongeveer sq 10. km in grootte. Het was bekend als bloeiende landbouwgemeenschap met verscheidene groepen die tot zijn economische ontwikkeling bijdragen.
Grande Riviere is een dorp op de het noordenkust van Trinidad en Tobago. Het is 100 km van de hoofdHaven - van - Spanje. Het is toegankelijk via één enkele bedekte weg die van Toco (plaats van de eiland? s slechts vuurtoren) aan het zijn oosten loopt, en van de rest van het eiland door de heuvels van de Noordelijke Waaier gescheiden.
Trinidad en Tobago zijn een dubbel-eiland Caraïbische natie dichtbij Venezuela, met distinctieve Creoolse tradities en keukens. Het kapitaal van Trinidad ? s, Haven - van - Spanje, gastheren heftig Carnaval die calypso en socamuziek kenmerken. Talrijke vogelspecies wonen in heiligdommen zoals het Asa Wright Centrum van de Aard. Het kleinere Eiland Tobago is gekend voor zijn stranden en BosReserve van de Rand van Tobago Belangrijkste, die kolibries beschut.
Trinidad en Tobago zijn één van de rijkste landen in de Caraïben, dankzij zijn grote reserves van olie en gas, de benutting waarvan zijn economie overheerst. Meestal gewoond in door mensen van Afrikaanse en Indische afdaling, geniet de twee-eiland staat goed van een inkomen per hoofd boven het gemiddelde voor Latijns Amerika en de Caraïben. Trinidad is de tweede - grootste leatherback broedplaats in de wereld met zowat 6000 van deze heavyweights die over de Atlantische Oceaan reizen op de het noorden en het oostenkust elk jaar vanaf Maart aan Augustus te nestelen. Deze leatherbacks kunnen tot 2000 pond wegen en tot 10 voet in lengte zijn.
Hoofdlijnen
* 194248 m2 land voor ontwikkeling tussen beide percelen
Uitstekende plaats dicht bij vele belevingswaarde
Overweldigende meningen.
Reusachtig Potentieel in de huurmarkt indien ontwikkeld.
* Hoogwaardig commercieel timmerhout (Teak, Mahonie, Lokale Ceder).
* Reusachtig Potentieel in woonwijk en commercieel timmerhout in Tortuga.
* Reusachtig potentieel in toerisme eco- en commercieel timmerhout in Grande Riviere
Contacteer ons vandaag om uw bezit in Trinidad en Tobago snel online te kopen of te verkopen.
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Caribbean" Turks-Caicos

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Caribbean
Regio: Caribbean
Provincie:
Land: Turks-Caicos
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond: 194248 m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
Caribbean Verminderd Vastgoed | Caribbean Luxe Vastgoed | Caribbean Goedkoop Vastgoed | Caribbean Land-Perceel te koop