Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Port of-Spain Trinidad-Tobago EN Immobiliers à Vendre Port of-Spain Maraval FR Inmueble a la venta Port of-Spain Maraval ES Immobilien zum Verkauf Port of-Spain Maraval DE Immobiliari in Venditap Port of-Spain Maraval IT Immobiliën te koop Port of-Spain Maraval NL Imoveis venda Port of-Spain Maraval PT дома Продажа недвижимости Port of-Spain Maraval RU
« Terug
error Deze advertentie is momenteel uitgeschakeld

6 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Port of-Spain, Turks-Caicos

error Deze advertentie is momenteel uitgeschakeld
£1.787.016 GBP | $2.270.332 USD
Type eigendom: Huizen-Villa
Slaapkamers: 6
Badkamers: 6
Oppervlakte: 650 m2

Avatar
Eigenaar / Manager:
Esales Property
Peter Chambers
Locatie: England
Talen: Engels
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 2/7/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

6 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Port of-Spain, Turks-Caicos

Dit is misschien de computer vertaling:
Luxe 6 de Villa van het Bed voor Verkoop in Trinidad & Tobago
Identiteitskaart van het Bezit van Esales: es
De Plaats van het bezit
De Halve maan van Eagle, Fairways, Maraval
Het Noordwesten van Trinidad,
Trinidad en Tobago
De Details van het bezit
Met zijn glorierijk natuurlijk landschap, bereiken het uitstekende klimaat, het welkom heten de cultuur en de uitstekende levensstandaard, Trinidad & Tobago snel een reputatie als één van de wenselijkste plaatsen over de wereld om te leven of te bezoeken. Voor iedereen die een prachtige financiële investering wensen te maken tezelfdertijd toen die zou dit buitengewone bezit kunnen zijn enkel wat u ? ve altijd wordt gedroomd van.
De Halve maan van Eagle, Fairways ? Modern & Gespannen met zout waterpool!
Dit modern, overzicht 6 is slaapkamer ensuite huis tastefully omgezet in twee familiewoningen die gemakkelijk als kunnen worden hersteld.
Perfectioneer voor een uitgebreide familie, nog gevend iedereen veel ruimte thuis te voelen.
Ontworpen door Nigel Ali
ONGEVEER HET GEBIED
Maraval is één van de noordelijke voorsteden van het kapitaal van Trinidad ? s, Haven - van - Spanje, een vallei in noordelijk Trinidad in Trinidad en Tobago. De haven - van - Spanje, op het noordwestenkust van Trinidad ? s, is de hoofdstad van Trinidad en Tobago. Het ? s voor zijn reusachtig Carnaval, met calypso en Caraïbische socamuziek die wordt gekend. Het grenzen van de expansieve Savanne van het Park van de Koningin ? s, de Koninklijke Botanische de vertoningeninstallaties van Tuinen van overal ter wereld. De tuinen omringen ook de Dierentuin van de Vallei van de Keizer. „Prachtige Zeven,“ dichtbij het Park van de Koningin ? s, zijn een rij van extravagante herenhuizen vanaf rond 1900.
De HAVEN - VAN - SPANJE bezet een essentiële plaats in de nationale psyches van T&T ? s. Het ? s de hub van de republiek? s een hoge vlucht nemende economie, het huis van overheid en de media, en de smeltkroes het rijke culturele leven van Trinidad ? s, met legioenen van mas kampen en panyards, kunstgaleries en theaters. Het was hier dat Carnaval eerst in Trinidad werd gevestigd, en ? in de voorstad van Laventille ? dat de staalpan werd uitgevonden.
Trinidad is het grootste eiland in de natie van Trinidad en Tobago, van de kust van Venezuela ? s in de zuidelijke Caraïben. Het kapitaal, Haven - van - Spanje, is naar huis aan de Koninklijke Botanische Tuinen en het Nationale Museum en Kunstgalerie, de gewijd aan lokale geschiedenis en kunstwerk. Zijn historisch centrum is bladVierkant Woodford, terwijl de Savanne van het Park van de Koningin ? s een populaire recreatiegebied en een plaats van heftig jaarlijks Carnaval is.
Trinidad en Tobago zijn een dubbel-eiland Caraïbische natie dichtbij Venezuela, met distinctieve Creoolse tradities en keukens. Het kapitaal van Trinidad ? s, Haven - van - Spanje, gastheren heftig Carnaval die calypso en socamuziek kenmerken. Talrijke vogelspecies wonen in heiligdommen zoals het Asa Wright Centrum van de Aard. Het kleinere Eiland Tobago is gekend voor zijn stranden en BosReserve van de Rand van Tobago Belangrijkste, die kolibries beschut.
Trinidad en Tobago zijn één van de rijkste landen in de Caraïben, dankzij zijn grote reserves van olie en gas, de benutting waarvan zijn economie overheerst. Meestal gewoond in door mensen van Afrikaanse en Indische afdaling, geniet de twee-eiland staat goed van een inkomen per hoofd boven het gemiddelde voor Latijns Amerika en de Caraïben.
Hoofdlijnen:
? 650m2 van leefruimte
perceel ? 1115m2
? 6 Slaapkamers
? 6 Badkamerss
? privé Parkeren
? Zwembad
? overweldigende Meningen
? dicht bij essentiële belevingswaarde als zoals supermarkten en apotheken
? dicht bij vele uitstekende bars en restaurants
? grote basis waarvan om andere fantastische gebieden van de Caraïben te ontdekken
? vele uitstekende sportenfaciliteiten, het lopen en het cirkelen gebieden dichtbij
? het Potentieel van de huur door Airbnb en Booking.com
Contacteer ons vandaag om bezit in Trinidad & Tobago snel online te kopen of te verkopen
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Port of-Spain" Turks-Caicos

Voorzieningen:
Adres: Eagle
Postcode: 190130
Plaats: Port of-Spain
Regio: Maraval
Provincie:
Land: Turks-Caicos
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte: 650 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
6 Slaapkamers Huizen-Villa te koop in Port of-Spain | Port of-Spain Verminderd Vastgoed | Port of-Spain Luxe Vastgoed | Port of-Spain Goedkoop Vastgoed | Port of-Spain Huizen-Villa te koop