favorite_border Bewaar    Favorieten (0)

« Terug

1 Slaapkamers Appartement te koop Zanzibar Zanzibar Tanzania

Prijs

€8.389 EUR | £7.244 GBP |

Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Type eigendom: Appartement
Grootte:
Verkoop type: Wederverkoop, Bouwdatum: 0
pool Zwembad

Geactualiseerd: 12/2/2020
Avatar
Eigenaar / Manager:
East West Developments
Sammy Sankar
Locatie: USA
Talen: Engels
notification_important Onderstaande disclaimer

Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Dit is misschien de computer vertaling:
Land: Tanzania.
Gebied: Zanzibar.
Stad: Zanzibar.
Prijs: USD 10000.
De eigendom van de ruimten van het Hotel is een uitstekende Investering die de hoge winst van de Huur geven. Plus de 200% Terugkoop die van de ontwikkelaar verdubbelt u uw investeringsrug geven.
Het hotel heeft 360 studio's en 500 het Parkeren groeven. Alle studio's hebben goede meningen. Het is in een zeer goede plaats, dicht bij de weg, de goede restaurants, het winkelen, de wandelgalerijen, de scholen, de universiteiten, de ziekenhuizen, het openbare vervoer enz.
De Eigenschappen & de Diensten van de bouw: De vijfsterrentoevlucht van het flatgebouw met koopflatshotel heeft een verscheidenheid van restaurants met uiterst hoge normen, zitkamers, koffiewinkels, boutiques, geschiktheidscentrum, kuuroord, zwembaden, tennis, commercieel centrum en ruime vergaderingsruimte met overzichts audio en visueel materiaal. Het bezit zal bediende, veiligheids en portier de diensten aanbieden. Elke eenheidseigenaar zal op volledige hotelvoorrechten recht hebben, die de dagelijkse huishoudendienst, bediendeparkeren, gymnastiektoegang en de portierdiensten omvatten.
De grootte van de bouw: 350,000sq.ft. De grootte van de partij: 20 acres. Grootte 402sq.ft van de studio. 1 Bad Bed.1. Groot balkon. 50“ GELEIDE TV. Hoge snelheid WiFi. Koelkast. Microgolf. enz.
Uit de 360 Studio's brengen wij 50 Studio's voor onze ontwikkelaar van de Partner op de markt. Gelukkige 50 krijgen: 1. 50% online korting. Aankoop met $10.000 slechts. De vergelijkbare huidige lokale prijzen zijn meer 80%.
2. Onvervreemdbaar bezit met titelverzekering. De geregistreerde Akte van de Titel voor Elke Eenheid.
3. Gemakkelijke Uitgang. De ontwikkelaar wordt aangegaan aan Terugkoop bij US$12,000 op grote openingsdatum. U krijgt uw investeringsrug dubbel.
4. Het Inkomen van de huur: Als u geen Terugkoop neemt. Uw groot inkomen van de Huur is 26%.
5. Volledig geleverd en altijd gehandhaafd volgens vijfsterrennormen, aan geen kosten aan de koper.
6. Geen Belastingen van het Bezit: Lokale belastingen, de verzekering van het Bezit, de verzekering van de Titel, Registratie. Geen wettelijke prijzen. Alle die lasten door Ontwikkelaar worden betaald.
7. Alle transacties in US$. Terugbetalingen, Huren en Terugkoop terug naar u in US$ worden betaald die.
8. Kostenloos uw het vijfsterren het bezit van het Hotel bekijken met inbegrip van airfare.
9. Meer dan 2400% ontworpen terugkeer meer dan 5 jaar van voltooiing.
10. De voordelen voor de eigenaar en zijn familie omvatten vrij verblijf wereldwijd in onze ketting van vijfsterrenhotels.
Zwembad
Gymnastiek
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Zanzibar"Tanzania

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Zanzibar
Regio: Zanzibar
Provincie:
Land: Tanzania
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad: done Zwembad
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum: 0
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Netherlands language

Verander taal    highlight_off