Netherlands language

Verander taal close


Hotel for sale in Zanzibar Tanzania EN Immobiliers à Vendre Zanzibar Zanzibar FR Inmueble a la venta Zanzibar Zanzibar ES Immobilien zum Verkauf Zanzibar Zanzibar DE Immobiliari in Venditap Zanzibar Zanzibar IT Immobiliën te koop Zanzibar Zanzibar NL Imoveis venda Zanzibar Zanzibar PT дома Продажа недвижимости Zanzibar Zanzibar RU
« Terug

100 Slaapkamers Hotel te koop Zanzibar, Tanzania

€27.596.357 EUR | £23.327.906 GBP |
Type eigendom: Hotel
Slaapkamers: 100
Badkamers: 100
Oppervlakte: 40000 m2
Oppervlakte grond: 80000 m2

pool Zwembad
ac Airconditioning
Avatar
Eigenaar / Manager:
Starpoint World Hospitality Consultant
Giovanni Conti
Locatie: Egypt
Talen: Engels,Italiaans
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 1/5/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

100 Slaapkamers Hotel te koop Zanzibar, Tanzania

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
De toevlucht van het strand uit n. 120 ruimten, deze unieke kans om één van de beste toevlucht in Nungwi het eiland van het gebiedsNoorden, alle details en informations wordt samengesteld slechts op brief van bedoeling met ref. N 120 te kopen die
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Luchthaven: Zanzibar Int airport, 40 km
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Zanzibar
Regio: Zanzibar
Provincie: Zanzibar
Land: Tanzania
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad check
Oppervlakte: 40000 m2
Oppervlakte grond: 80000 m2
Bouwdatum:
Airconditioning: check
Centrale verwarming:
Keuken:
Keukenblokken:
Geïnstalleerde keuken:
Oven/fornuis:
Koelkast: check
Diepvries:
Vaatwasser:
Wasmachine:
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés: check
Restaurants: check
Nachtclubs:
Autoverhuur:
Golfterrein:
Fitness:
Tennis:
Supermarkten:
Overig:
Verwante zoekopdrachten:
100 Slaapkamers Hotel te koop in Zanzibar | Zanzibar Verminderd Vastgoed | Zanzibar Luxe Vastgoed | Zanzibar Goedkoop Vastgoed | Zanzibar Hotel te koop | Zanzibar Hotel Zwembad te koop