Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Kampala Uganda EN Immobiliers à Vendre Kampala Central Region FR Inmueble a la venta Kampala Central Region ES Immobilien zum Verkauf Kampala Central Region DE Immobiliari in Venditap Kampala Central Region IT Immobiliën te koop Kampala Central Region NL Imoveis venda Kampala Central Region PT дома Продажа недвижимости Kampala Central Region RU
« Terug

4 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Kampala, Oeganda

€1.287.830 EUR | £1.100.810 GBP |
Type eigendom: Huizen-Villa
Slaapkamers: 4
Badkamers: 4
Doucheruimtes: 2
Oppervlakte: 700 m2
Oppervlakte grond: 2.1 Acre
Bouwdatum: 2017

ac Airconditioning
Avatar
Eigenaar / Manager:
Juha Properties
Harrison Juma
Locatie: Uganda
Talen: Engels
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 3/27/2021
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

4 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Kampala, Oeganda

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Dit die huis van de luxewaterkant in het hart van Bunga wordt gevestigd is een adem die bezit met uitgestrektheidsmeningen nemen van Meer Victoria. 4 bedroomed rustiek gestileerd bezit hebben manicured goed gemodelleerde gronden met verscheidene rijpe schaduwbomen en een boomgaard van fruitbomen die tot het meer leiden. Zittend op 2.5 acres schept dit bezit van grote vensters natuurlijk licht verstrekken, een hete ton op het terras, een gebogen trap tot de hogere vloer leiden en verscheidene openluchtplaatsingsgebieden die op. Het is beschikbaar voor de Belevingswaarde $1.5m 4 Slaapkamers 4 van de verkoop @ de Auto ParkCoastal van de aanpassing van het Personeel van de Familie van de Bar van het Balkon van de Zalen van de Ontvangst van Badkamerss/van de ruimte van Media/Prijs van de Jacuzzi van de Garderobe van de Mening van het Meer Cloakroom/WC van het Strand van de Waterkant de Voor Ingebouwde: $1.4m
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Kampala" Oeganda

Voorzieningen:
Adres: Bunga
Postcode:
Plaats: Kampala
Regio: Centrale Regio
Provincie: Munyonyo
Land: Oeganda
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte: 700 m2
Oppervlakte grond: 2.1 Acre
Bouwdatum: 2017
Airconditioning: check
Centrale verwarming:
Buitenkant:
Garage: check
Tuin: check
Sauna: check
Jacuzzi:
Verwante zoekopdrachten:
4 Slaapkamers Huizen-Villa te koop in Kampala | Kampala Verminderd Vastgoed | Kampala Luxe Vastgoed | Kampala Goedkoop Vastgoed | Kampala Huizen-Villa te koop