Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in David Panama EN Inmueble a la venta David Chiriqui ES Immobiliers à Vendre David Chiriqui FR Immobiliari in Venditap David Chiriqui IT Immobilien zum Verkauf David Chiriqui DE дома Продажа недвижимости David Chiriqui RU
fav Bewaar    Favorieten (0)


Huizen-Villa te koop David Chiriquí Panama

Prijs

€116.272 EUR | £101.005 GBP |

Slaapkamers: Studio
Badkamers:
Type eigendom: Huizen-Villa
Grootte:
Verkoop type: Nieuwbouw

Geactualiseerd: 12/1/2022
Avatar
Eigenaar / Manager:
Paradise International Realty
Dan Nussbaum
Locatie: USA
Talen: Engels
 phone Toon telefoonnummer.

phone Dan Nussbaum
close

ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
close
Dit is misschien de computer vertaling:

Op een oorspronkelijke rek van witte zandduinen en overzeese druiven stil toe neemt een architecturaal wonder. door Enrique Norten TEN is Arquitectos opgevat als privé woonenclave hoogst verfijnd en biedt niet alleen een opgeheven landschap maar het opgeheven leven aan. Het gevestigde enkel noorden van het Gouden Strand van Floridas van het Zuiden deze tijdgenoot 38 de toren van het verhaalglas demonstreert panorama's van de Intracoastal Waterweg van de Atlantische Oceaan en de omringende eindeloze zandige stranden. 64 families zullen het voorrecht hebben om een bezit te roepen dat prestige en kwaliteit hun huis. betekent.
De Informatie van de ontwikkelaar
Naam: Daniel Nussbaum
Telefoon #:
Is de Internationale Makelaardij van het paradijs een de V.S. gebaseerde makelaar die globale Ontwikkelaars vertegenwoordigen en kan u bij uw behoeften helpen. Onze rol is u te helpen de aankoop van uw nieuw huis maken regelmatig met ontwikkelaars in landen gaan overal wij ontwikkelingen bevorderen.

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "David"Panama

Voorzieningen:
Adres:
Postcode: 74951
Plaats: David
Regio: Chiriquí
Provincie:
Land: Panama
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: