Netherlands language

Verander taal close


Chalet for sale in Punta-Del-Este Uruguay EN Inmueble a la venta Punta-Del-Este Maldonado ES Immobiliers à Vendre Punta-Del-Este Maldonado FR Immobiliari in Venditap Punta-Del-Este Maldonado IT Immobilien zum Verkauf Punta-Del-Este Maldonado DE дома Продажа недвижимости Punta-Del-Este Maldonado RU
fav Bewaar    Favorieten (0)


7 Slaapkamers Chalet te koop Punta-Del-Este Punta Del Este Maldonado Uruguay

Prijs

€638.256 EUR | £554.453 GBP |

Slaapkamers: 7
Badkamers: 5, Doucheruimtes: 4
Type eigendom: Chalet
Grootte: Oppervlakte: 420 (m2) Oppervlakte grond: 1600 (m2)
Verkoop type: Wederverkoop
pool Zwembad
ac Airconditioning

Geactualiseerd: 3/22/2022
Avatar
Eigenaar / Manager:
Punta del Este Info
Stella Ferreira
Locatie: Uruguay
Talen: Engels, Spaans
 phone Toon telefoonnummer.

phone Stella Ferreira
close

ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
close
Dit is misschien de computer vertaling:
Kans! VOOR VERKOOP, Grote die Villa in de buurt van Gr „van het Golf“, Punta del Este, Uruguay wordt geleverd. Zeer stil en veilig gebied om te leven al jaar met nabijgelegen de diensten. Groen gebied met grote parken en tuinen. 1600 m2 land en 420 geconstrueerde m2. Belevingswaarde: - 7 Slaapkamers (1 Engelse reeks). - 4 Badkamerss + 1 toilette. - Privé zwembad. - Airconditioning in alle ruimten. - Behandelde barbecue. - Garage. - Grote tuin. - Het systeem van het alarm. Slechts 5 minuten van de Wandelgalerij, 5 minuten van het strand, 5 minuten van de Supermarkt, 15 min van „José Ignace“, 1 min van „het Centrum van de Overeenkomst van Punta del Este“, 2 min van de meest dichtbijgelegen luchthaven, 1 min van „Museo Ralli“, 3 min van „Zona Franca Tecnológica“. Schrijf ons voor meer informatie.

close
Opmerkingen:
Luchthaven: Jaguel, 5 km | Laguna del Sauce, 10 km
Kaart
Voorzieningen:
Adres: Pedragosa Sierra y Alonso Pérez
Postcode: 20000
Plaats: Punta-Del-Este
Regio: Maldonado
Provincie: Punta Del Este
Land: Uruguay
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad: check Zwembad
Oppervlakte: 420 (m2)
Oppervlakte grond: 1600 (m2)
Bouwdatum:
Airconditioning: check
Centrale verwarming:
Keuken:
Keukenblokken:
Geïnstalleerde keuken: check
Oven/fornuis: check
Koelkast: check
Diepvries: check
Vaatwasser: check
Wasmachine: check
Exterior:
Garage: check
Tuin: check
Sauna:
Jacuzzi:
Overig: 7 bedrooms (1 in suite)
Overig: 4 bathrooms + 1 toilette
Overig: Swimming pool, Barbecue, Garage, Big garden, alarm.
Overig: