Netherlands language

Verander taal close


Land-Plot for sale in Porlamar Venezuela EN Inmueble a la venta Porlamar Margarita Island ES Immobiliers à Vendre Porlamar Margarita Island FR Immobiliari in Venditap Porlamar Margarita Island IT Immobilien zum Verkauf Porlamar Margarita Island DE дома Продажа недвижимости Porlamar Margarita Island RU
fav Bewaar    Favorieten (0)


Land-Perceel te koop Porlamar Margarita Island Venezuela

Prijs

£70.624 GBP | $85.784 USD

Slaapkamers:
Badkamers:
Type eigendom: Land-Perceel
Grootte: Oppervlakte: 3500 (m2) Oppervlakte grond: 3500 (m2)
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 9/26/2022
Avatar
Eigenaar / Manager:
Franky Cousaert
Locatie: Belgium
Talen: Engels, Spaans, Frans,nederlands , Francais , Espanhol
 phone Toon telefoonnummer.

phone Franky Cousaert
close

ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
close
Dit is misschien de computer vertaling:
Playa Gr Yaque heeft zich van een laidback visserijdorp in een hoogste die de winterbestemming voor windsurfers, met het hoogste die volledig merkenmateriaal wordt opgeslagen, door vele één van de beste plaatsen in de wereld voor windsurf wordt overwogen ontwikkeld. De bars en de diensten op het strand, zullen u tijdens de dag behandelen en zullen uw favoriete dranken tijdens gelukkig uur mengen. Playa Gr Yaque telt met velen restaurants Internationale en lokale keuken. Geniet van heerlijke vissen en zeevruchten gecombineerd met het levensmuziek of behandel me met uw keuzen van verse vissen in onze landkeuken voor uw eigen gebruik!

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres: El Yaque
Postcode:
Plaats: Porlamar
Regio: Margarita Island
Provincie: Margarita Island
Land: Venezuela
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad:
Oppervlakte: 3500 (m2)
Oppervlakte grond: 3500 (m2)
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés: check
Restaurants: check
Nachtclubs: check
Autoverhuur: check
Golfterrein: check
Fitness: check
Tennis: check
Supermarkten: check
Overig:
Plaatselijke activiteiten:
Vissen: check
Paardrijden:
Duiken: check
Surfen: check
Wandelen:
Golfterrein: check
Overig: