favorite_border Bewaar    Favorieten (0)

« Terug

6 Slaapkamers Appartement te koop Herceg-Novi Herceg-Novi Montenegro

Prijs

£206.280 GBP | $292.176 USD

Slaapkamers: 6
Badkamers: 3
Type eigendom: Appartement
Grootte: Oppervlakte: 160 (m2)
Verkoop type: Wederverkoop, Bouwdatum: 1982

Geactualiseerd: 6/11/2020
Avatar
Eigenaar / Manager:
Danka  
Locatie: Canada
Talen: Engels,Serbian/Croatian/Bosniak/Montenegrin
notification_important Onderstaande disclaimer

Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Dit is misschien de computer vertaling:
Wij verkopen drie flats in het zelfde gebouw in herceg-Novi, Montenegro, gebied Savina, op tweede en derde verdieping, perfect als investering of om binnen te leven. De totale grootte is ongeveer 160 vierkante meters. De flat op de eerste verdieping is sq 86. meters in grootte met één badkamers, drie balkons, keuken/het dineren gebied, drie ruimten en een hol. Twee flats op derde verdieping zijn grote en heldere studio's, is men volledig gebeëindigd en de tweede moet worden voltooid. U kunt in één van hen en huur uit twee, als Lucht B'n'B of lange termijn leven. Onze vraagprijs is 1.500 Euro per sq meter, of maakt uw aanbieding, zijn wij gemotiveerde verkopers. Het gebouw wordt gevestigd op de hoofdweg E65 van Tivat aan Herceg Novi, en heeft zijn eigen parkerenvlek.
Opmerkingen:
Luchthaven: Tivat, 20 km | Cilipi, 30 km
Kaart
Voorzieningen:
Adres: Zemunska 24
Postcode:
Plaats: Herceg-Novi
Regio: Herceg-Novi
Provincie:
Land: Montenegro
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad:
Oppervlakte: 160 (m2)
Oppervlakte grond:
Bouwdatum: 1982
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Plaatselijke activiteiten:
Vissen: done
Paardrijden:
Duiken: done
Surfen:
Wandelen: done
Golfterrein:
Overig:
Netherlands language

Verander taal    highlight_off