Netherlands language

Verander taal close


Apartment for sale in North-Region Montenegro EN Immobiliers à Vendre North-Region North Region FR Inmueble a la venta North-Region North Region ES Immobilien zum Verkauf North-Region North Region DE Immobiliari in Venditap North-Region North Region IT Immobiliën te koop North-Region North Region NL Imoveis venda North-Region North Region PT дома Продажа недвижимости North-Region North Region RU
« Terug

Appartement te koop North-Region, Montenegro

£213.695 GBP | $266.199 USD
Type eigendom: Appartement
Slaapkamers: Studio

Avatar
Eigenaar / Manager:
Montenegro Properties
Aleksandra 
Locatie: Montenegro
Talen: Engels
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 5/2/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

Appartement te koop North-Region, Montenegro

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Deze fabelachtige nieuwe skiontwikkeling gaat uit twee hotels, zeven flatblokken en 28 villa's van de luxefamilie bestaan. Genesteld in de schilderachtige stad van Kolasin, is het project gesitueerd tussen twee belangrijke skitoevlucht.
Het investeren in hotel in Kolasin zal u en uw familie om burgerschap van Montenegro het recht geven aan te vragen
€250,000 investering in aandelen van het project Kolasin.
De investeerders worden gelijkheidseigenaars door in a te investeren deeded verwaarloosbare eigendom van het ontwikkelingsproject van Kolasin Real Estate. Het project is beschikbaar aan een totaal van 240 verwaarloosbare eigenaars.
21% de BTW is inbegrepen in de definitieve prijs van €250,000.
Men schat dat de investeerders een jaarlijkse terugkeer van 4-5% op hun investering zullen krijgen nadat het project operationeel is.
De holdingsperiode van de investering is 5 jaar en de investeerders kunnen deze verwaarloosbare eigendom aan een nieuwe investeerder verkopen.
* De eigenaar van het bezit: De Toevlucht & het KUUROORD van Kolasin
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "North-Region" Montenegro

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: North-Region
Regio: North Region
Provincie:
Land: Montenegro
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
North-Region Verminderd Vastgoed | North-Region Luxe Vastgoed | North-Region Goedkoop Vastgoed | North-Region Appartement te koop