Foto: Lamu, Kenya

  Tanzania  Tanzania - Eigendom te koop in Zanzibar Tanzania  


location_on
filter_alt Filters (1)


pool


Type eigendom:

search
location_on Kaart
favorite_border
Gevonden 1  Zanzibar Woningen
Tanzania  in Zanzibar, Zanzibar
pool
Appartement

Wederverkoop
1
Slaapkamers
1
Badkamers
(€ 8.136 EUR | $ 10.000 USD)
23.188.176 TZS

Exacte locatie niet opgegeven
highlight_off

highlight_off

Zanzibar, Zanzibar Tanzania

Asking: 23,188,176 TZS

pool Zwembad
Land: Tanzania. Gebied: Zanzibar. Stad: Zanzibar. Prijs: USD 10000. De eigendom van de ruimten van het Hotel is een uitstekende Investering die de hoge winst van de Huur geven. Plus de 200% Terugkoop die van de ontwikkelaar verdubbelt u uw investeringsrug geven. Het hotel heeft 360 studio's en 500 het Parkeren groeven. Alle studio's hebben goede meningen. Het is in een zeer goede plaats, dicht bij de weg, de goede restaurants, het winkelen, de wandelgalerijen, de scholen, de universiteiten, de ziekenhuizen, het openbare vervoer enz. De Eigenschappen & de Diensten van de bouw: De vijfsterrentoevlucht van het flatgebouw met koopflatshotel heeft een verscheidenheid van restaurants met uiterst hoge normen, zitkamers, koffiewinkels, boutiques, geschiktheidscentrum, kuuroord, zwembaden, tennis, commercieel centrum en ruime vergaderingsruimte met overzichts audio en ...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Tanzania Woningen
Tanzania
Appartement
Zanzibar
Zanzibar
Slaapkamers: 1
TZS 23.188.176
flag Carte de tanzania

Lieu exact non fournis - Ville indiquées sur la carte
Provincie in Zanzibar:
Plaats in Zanzibar - Zanzibar
ZanzibarVerwante zoekopdrachten 12:30:49 AM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in Zanzibar Tanzania Pagina.


Verwante zoekopdrachten:


Zanzibar Luxe Eigendom te koop in Tanzania | Zanzibar Verminderd Eigendom te koop in Tanzania | Zanzibar Bankbeslag Eigendom te koop in Tanzania | Zanzibar Goedkoop Eigendom te koop in Tanzania |

Categorieën onroerend goed te koop:
Zanzibar Nieuwbouw Eigendom te koop in Tanzania | Zanzibar In aanbouw Eigendom te koop in Tanzania

Zoeken Zanzibar eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke Zanzibar onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een Zanzibar, vastgoedbeleggingen in Zanzibar of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze Zanzibar Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in Zanzibar real estate adverts, from cheap Zanzibar.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Adverteer uw woning voor slechts € 0,99
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Accounts vanaf 2,99 €, probeer het voor € 0,99 voor je eerste maand!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off