Netherlands language

Verander taal close


Long Term Apartment for rent in Dasoudi Cyprus EN vivienda alquiler Dasoudi Limassol ES Location longue durée Dasoudi Limassol FR affitto lungo termine Dasoudi Limassol IT Immobilie zum Mieten Dasoudi Limassol DE долгосрочная аренда Dasoudi Limassol RU
fav Bewaar    Favorieten (0)


3 Slaapkamers Appartement te huur Dasoudi Limassol Cyprus

/maand
£2.091 GBP | $2.839 USD

Huurtermijn: 12 maanden
Huren min.: 12 maand
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Gemeubileerd
Type eigendom: Appartement   Oppervlakte: 170 m2
Avatar
Eigenaar / Manager:
First Class Homes
Mark Elliott
Locatie: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
Geactualiseerd: 25-1-2022
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
close

3 Slaapkamers Appartement te huur Dasoudi Limassol Cyprus

Dit is misschien de computer vertaling:
Beschrijving
Gloednieuwe woon complex op gebied enkel 400m van Pa's van het strand. slaapkamer 3 apartmnets is beschikbaar voor huur van 1 het gebied van Juli 2020 vrij dicht bij al Omvatte ameneties volledig Geleverde Pool het Parkeren van Al 1st verdieping 2500 2de verdieping 2700 3de verdieping 3000 van het Meubilair van Miele Itallian van de toestellenOnzin
Bezit TypeApartment
Behandelde Area170m 2
Bedrooms3
Bathrooms2
Toilets3
Binnen Faciliteiten
Bergruimte
Openlucht Faciliteiten

close
Opmerkingen:
Extra Tarieven:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Dasoudi
Regio: Limassol
Provincie:
Land: Cyprus
Locatie:
Oppervlakte: 170 m2
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad:
Huisdieren toegestaan:
Betalingsmogelijkheden:
Roken:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Internet:
Telephone:
Beschikbaarheid controleren:   Gereserveerd Gereserveerd  Beschikbare Beschikbare