favorite_border Bewaar    Favorieten (0)

« Terug

2 Slaapkamers Appartement te huur Ta-Xbiex Ta' Xbiex Malta

/maand
£1 031 GBP | $1 461 USD

Huurtermijn: 12 maanden huur
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Gemeubileerd
Type eigendom: Appartement
Avatar
Eigenaar / Manager:
Malta Sothebys International Realty
Diane Borg
Locatie: Malta
Talen: Engels
Geactualiseerd: 15/06/2021
notification_important Onderstaande disclaimer

Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.

2 Slaapkamers Appartement te huur Ta-Xbiex Ta' Xbiex Malta

Dit is misschien de computer vertaling:
Gloednieuwe luxuriously geleverde 1st verdieping flat, enkel weinig notulengang van de overzeese promenade. De flat bestaat uit een ruime en zeer heldere open plankeuken/het leven/het dineren gebied, twee slaapkamers (één dubbele en tweede slaapkamer met twee eenpersoonsbedden), en twee badkamerss (één is de Engels-reeks) Bovendien er zijn een toilet en een boxroom. Dit bezit geniet van een mooi terras en van een achterbalkon. Volledig uitgerust met gloednieuwe toestellen. Volledig Met airconditioning. Te zien waarde!
Opmerkingen:
Extra Tarieven:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Ta-Xbiex
Regio: Ta` Xbiex
Provincie:
Land: Malta
Locatie:
Oppervlakte:
Belangrijkste kenmerken:
Maximale bezetting: 1 Personen
Zwembad:
Huisdieren toegestaan:
Betalingsmogelijkheden:
Roken:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Internet:
Telephone:
Beschikbaarheid controleren:       Gereserveerd Gereserveerd   Beschikbare Beschikbare
Netherlands language

Verander taal    highlight_off