Netherlands language

Verander taal close


Long Term Apartment for rent in Ta-Xbiex Malta EN Location longue durée Ta-Xbiex Ta-Xbiex FR vivienda alquiler Ta-Xbiex Ta-Xbiex ES Immobilie zum Mieten Ta-Xbiex Ta-Xbiex DE affitto lungo termine Ta-Xbiex Ta-Xbiex IT Huizen en appartementen te huur Ta-Xbiex Ta-Xbiex NL Arrendamentos de longo prazo Ta-Xbiex Ta-Xbiex PT долгосрочная аренда Ta-Xbiex Ta-Xbiex RU
« Terug

3 Slaapkamers Appartement te huur Ta-Xbiex, Malta

£4.222 GBP | $5.422 USD

Type eigendom: Appartement
Oppervlakte: 300 m2
Huurtermijn: 12 maanden
Huren min.: 12 maand
Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Gemeubileerd
Nutsbedrijven: Contate-me
Avatar
Eigenaar / Manager:
Malta Sothebys International Realty
Diane Borg
Locatie: Malta
Talen: Engels
Geactualiseerd: 13-6-2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

3 Slaapkamers Appartement te huur Ta-Xbiex, Malta

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Mooi, een overzicht en zeer hoogst gebeëindigde en een ruime die flat (sqm 300), op de zevende verdieping van dit prestigieuze blok en het genieten van van fabelachtige jachthavenmeningen wordt geplaatst. De flat is gebeëindigd en gepast volgens de hoogste normen en bestaan uit drie dubbele slaapkamers, één waarvan momenteel opstelling als bureau is, groot open-plan levend, keuken en eetkamer, die op een 30 sqmterras leiden met openluchtmeubilair, BBQ en buitengewone meningen. Verder is het aanvullen van dit bezit een 2 autogarage.
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Extra Tarieven:

Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Ta-Xbiex
Regio: Ta-Xbiex
Provincie:
Land: Malta
Locatie:
Oppervlakte: 300 m2
Belangrijkste kenmerken:
Huisdieren toegestaan:
Betalingsmogelijkheden:
Airconditioning:
Internet:
Telephone:
Controleer: Gereserveerd Gereserveerd Beschikbare Beschikbare
Verwante zoekopdrachten:
3 Slaapkamers Appartement te huur in Ta-Xbiex | Ta-Xbiex Studenten Appartement | Ta-Xbiex Studio Appartement | Ta-Xbiex Appartement te huur | Ta-Xbiex Goedkoop Appartement | Ta-Xbiex Bedrijfsappartementen Appartement