Netherlands language

Verander taal close


Long Term Apartment for rent in Basingstoke England EN Location longue durée Basingstoke Hampshire FR vivienda alquiler Basingstoke Hampshire ES Immobilie zum Mieten Basingstoke Hampshire DE affitto lungo termine Basingstoke Hampshire IT Huizen en appartementen te huur Basingstoke Hampshire NL Arrendamentos de longo prazo Basingstoke Hampshire PT долгосрочная аренда Basingstoke Hampshire RU
« Terug

Stijlvol appartement met een slaapkamer in Basingstoke

ok Selecteer Datums - beschikbaarheid te verifiëren

cal
guests

van
€3.229 EUR | $3.438 USD

Type eigendom: Appartement
Huurtermijn: Maandelijkse
Huren min.: 1 maand
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Gemeubileerd
Nutsbedrijven: Inbegrepen in de prijs
Avatar

Verzoek om te reserveren

U hoeft nog niet te betalen.
(HomeLike)

close
Deze onroerendgoedadvertentie wordt gesyndiceerd via HomeLike.

Als u de eigenaar bent van deze woning, gaan alle boekingen en reserveringen voor deze advertentie rechtstreeks naar thehomelike.
Deze advertentie wordt automatisch gesyndiceerd en ongeveer elke 48 uur bijgewerkt.
U kunt deze advertentie niet rechtstreeks op deze website bewerken. Beheer eventuele wijzigingen / bewerkingen met uw account bij thehomelike.

Stijlvol appartement met een slaapkamer in Basingstoke

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Dit appartement op de 1e verdieping profiteert van hoogwaardige ontwerpen en specificaties, inclusief gratis parkeergelegenheid op het terrein. Het heeft een open woon- en keukengedeelte en is volledig ingericht om dat een thuisgevoel te geven.
Het open karakter van de accommodatie in combinatie met de lichte inrichting vormen een goed voorbeeld van het hedendaagse stadsleven. De woonkamer heeft een gezellige uitstraling en heeft aan de ene kant een zeer goed uitgeruste keuken met een volledig assortiment geïntegreerde apparatuur, waaronder een oven, kookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, wasmachine / droger, vaatwasser en magnetron evenals voldoende van kastruimte.
De slaapkamer is voorzien van een ruime inbouwkast met veel ruimte. Aan de voorzijde van de parkeerplaats is een gemeenschappelijke tuin.
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Extra Tarieven:

Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode: RG21 8SA
Plaats: Basingstoke
Regio: Hampshire
Provincie:
Land: England
Locatie:
Oppervlakte:
Belangrijkste kenmerken:
Huisdieren toegestaan:
Betalingsmogelijkheden:
Airconditioning:
Internet:
Telephone:
Controleer: Gereserveerd Gereserveerd Beschikbare Beschikbare
Verwante zoekopdrachten:
1 Slaapkamers Appartement te huur in Basingstoke | Basingstoke Studenten Appartement | Basingstoke Studio Appartement | Basingstoke Appartement te huur | Basingstoke Goedkoop Appartement | Basingstoke Bedrijfsappartementen Appartement