Netherlands language

Verander taal close


Long Term Apartment for rent in Glasgow Scotland EN Location longue durée Glasgow Strathclyde FR vivienda alquiler Glasgow Strathclyde ES Immobilie zum Mieten Glasgow Strathclyde DE affitto lungo termine Glasgow Strathclyde IT Huizen en appartementen te huur Glasgow Strathclyde NL Arrendamentos de longo prazo Glasgow Strathclyde PT долгосрочная аренда Glasgow Strathclyde RU
« Terug

Mooi modern appartement met twee slaapkamers

ok Selecteer Datums - beschikbaarheid te verifiëren

cal
guests

van
€4.085 EUR | $4.350 USD

Beschikbaar van: zondag 9 juni 2024
Type eigendom: Appartement
Huurtermijn: Maandelijkse
Huren min.: 1 maand
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Gemeubileerd
Nutsbedrijven: Inbegrepen in de prijs
wifi WiFi
Avatar

Verzoek om te reserveren

U hoeft nog niet te betalen.
(HomeLike)

close
Deze onroerendgoedadvertentie wordt gesyndiceerd via HomeLike.

Als u de eigenaar bent van deze woning, gaan alle boekingen en reserveringen voor deze advertentie rechtstreeks naar thehomelike.
Deze advertentie wordt automatisch gesyndiceerd en ongeveer elke 48 uur bijgewerkt.
U kunt deze advertentie niet rechtstreeks op deze website bewerken. Beheer eventuele wijzigingen / bewerkingen met uw account bij thehomelike.

Mooi modern appartement met twee slaapkamers

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Mooi appartement met één slaapkamer gelegen op de eerste verdieping van een modern gebouw. Stijlvolle inrichting door het gehele pand waarbij in januari 2017 alles compleet vernieuwd is inclusief keuken en badkamer. De woonkamer heeft een moderne houten vloer, comfortabele bank, Smart TV, gratis wifi, eettafel en stoelen. Er is ook een kleine balconette naast de woonkamer.
De keuken bevat alle moderne apparatuur: Electirc kookplaat en oven, koelkast, vriezer, wasmachine / droger, vaatwasser. De kasten zijn goed gevuld met potten/pannen/servies/bestek en alles wat u nodig heeft voor een lang verblijf in het appartement.
De badkamer heeft een luxe uitstraling met rondom tegels en een enorme douchecabine. De douche is elektrisch. Er is een verlichte spiegel voor extra stijl en een verwarmd handdoekenrek.
De slaapkamer heeft een Brits kingsize bed met matras van hotelkwaliteit, grote inbouwkasten met spiegels en veel lades. Er is voldoende ruimte voor een lang of kort verblijf.
Het appartement heeft moderne elektrische radiatoren die gemakkelijk kunnen worden geregeld door thermostaten op elk, wat betekent dat u de warmte in elke kamer kunt aanpassen wanneer u maar wilt.
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Vertaald:
Storting: 100 GBP
Extra Tarieven:

Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode: G1 1NY
Plaats: Glasgow
Regio: Strathclyde
Provincie: Glasgow Area
Land: Schotland
Locatie:
Oppervlakte:
Belangrijkste kenmerken:
Huisdieren toegestaan:
Betalingsmogelijkheden:
Airconditioning:
Internet: check
Telephone:
Controleer: Gereserveerd Gereserveerd Beschikbare Beschikbare
Verwante zoekopdrachten:
2 Slaapkamers Appartement te huur in Glasgow | Glasgow Studenten Appartement | Glasgow Studio Appartement | Glasgow Appartement te huur | Glasgow Goedkoop Appartement | Glasgow Bedrijfsappartementen Appartement