Netherlands language

Verander taal close


Long Term Apartment for rent in London England EN Location longue durée London London FR vivienda alquiler London London ES Immobilie zum Mieten London London DE affitto lungo termine London London IT Huizen en appartementen te huur London London NL Arrendamentos de longo prazo London London PT долгосрочная аренда London London RU
« Terug

Voormalige pub die een slaapkamer is geworden

ok Selecteer Datums - beschikbaarheid te verifiëren

cal
guests

van
€3.967 EUR | $4.224 USD

Beschikbaar van: zondag 30 juni 2024
Type eigendom: Appartement
Huurtermijn: 3 maanden
Huren min.: 3 maand
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Gemeubileerd
Nutsbedrijven: Inbegrepen in de prijs
Avatar

Verzoek om te reserveren

U hoeft nog niet te betalen.
(HomeLike)

close
Deze onroerendgoedadvertentie wordt gesyndiceerd via HomeLike.

Als u de eigenaar bent van deze woning, gaan alle boekingen en reserveringen voor deze advertentie rechtstreeks naar thehomelike.
Deze advertentie wordt automatisch gesyndiceerd en ongeveer elke 48 uur bijgewerkt.
U kunt deze advertentie niet rechtstreeks op deze website bewerken. Beheer eventuele wijzigingen / bewerkingen met uw account bij thehomelike.

Voormalige pub die een slaapkamer is geworden

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Mijn huis is gelegen in een omgebouwde pub in een rustige straat en is uitgerust met alle benodigdheden voor een comfortabel verblijf. Dit omvat een ontvangstruimte/woonkamer met hardhouten vloeren, een bank die kan worden omgebouwd tot een bed voor twee personen, een tv met ingebouwde streamingdiensten (zoals Netflix) en een eettafel die voldoende plaats biedt aan vier personen. Het paar openslaande deuren achter de eettafel leidt naar een privétuin.
De keuken is klein, maar doordacht ingedeeld en beschikt over alle moderne gemakken die nodig zijn om een huiselijke maaltijd te bereiden. Er staat ook een wasmachine tot uw beschikking als u uw kleding wilt opfrissen zonder naar de plaatselijke wasserette te hoeven gaan.
De slaapkamer is voorzien van een groot kingsize bed met beddengoed van hotelkwaliteit voor een goede nachtrust. Het beschikt over een open haard die origineel is gebouwd en is ook uitgerust met een grote kledingkast om uw bagage en persoonlijke eigendommen veilig en netjes op te bergen. Je zult ook zien dat het ook gespiegeld is, handig als je de laatste hand moet leggen aan je uiterlijk voordat je eropuit trekt.
De badkamer is klein, maar stijlvol, met een mix van vintage en retro-geïnspireerde tegels: hij is uitgerust met een bad om in te weken en een douchekop om je snel mee te wassen. Een toilet, wastafel en spiegel is ook standaard.
Er wordt voor uw verwachte aankomst schoongemaakt en ontsmet.
Genieten!
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Vertaald:
Storting: 1000 GBP
Extra Tarieven:

Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode: SE5 0PQ
Plaats: Londen
Regio: Londen
Provincie: Groot Londen
Land: England
Locatie:
Oppervlakte:
Belangrijkste kenmerken:
Huisdieren toegestaan:
Betalingsmogelijkheden:
Airconditioning:
Internet:
Telephone:
Controleer: Gereserveerd Gereserveerd Beschikbare Beschikbare
Verwante zoekopdrachten:
1 Slaapkamers Appartement te huur in Londen | Londen Studenten Appartement | Londen Studio Appartement | Londen Appartement te huur | Londen Goedkoop Appartement | Londen Bedrijfsappartementen Appartement