Netherlands language

Verander taal close


Long Term Apartment for rent in Manchester England EN Location longue durée Manchester Greater Manchester FR vivienda alquiler Manchester Greater Manchester ES Immobilie zum Mieten Manchester Greater Manchester DE affitto lungo termine Manchester Greater Manchester IT Huizen en appartementen te huur Manchester Greater Manchester NL Arrendamentos de longo prazo Manchester Greater Manchester PT долгосрочная аренда Manchester Greater Manchester RU
« Terug

Geweldige suite in het centrum van Manchester

ok Selecteer Datums - beschikbaarheid te verifiëren

cal
guests

van
€4.011 EUR | $4.320 USD

Beschikbaar van: zondag 8 september 2024
Type eigendom: Appartement
Huurtermijn: Maandelijkse
Huren min.: 1 maand
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Gemeubileerd
Nutsbedrijven: Inbegrepen in de prijs
Avatar

Verzoek om te reserveren

U hoeft nog niet te betalen.
(HomeLike)

close
Deze onroerendgoedadvertentie wordt gesyndiceerd via HomeLike.

Als u de eigenaar bent van deze woning, gaan alle boekingen en reserveringen voor deze advertentie rechtstreeks naar thehomelike.
Deze advertentie wordt automatisch gesyndiceerd en ongeveer elke 48 uur bijgewerkt.
U kunt deze advertentie niet rechtstreeks op deze website bewerken. Beheer eventuele wijzigingen / bewerkingen met uw account bij thehomelike.

Geweldige suite in het centrum van Manchester

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Welkom bij Nuvola Suite, een luxe appartement gelegen in het hart van het centrum van Manchester.
Til uw levensstijl naar een hoger niveau en ervaar het toppunt van het stadsleven met onze suite, gelegen in een van de nieuwste en meest stijlvolle wolkenkrabbers van Manchester.
Geniet van ultieme luxe in een ruimte van 50 m² ontworpen met kamerhoge ramen en een spectaculair uitzicht over de fascinerende skyline van Zuid-Manchester. Voel je koninklijk terwijl je jezelf onderdompelt in het goede leven van de stad.
Slaapkamer:
Geniet van de ruime en weelderige slaapkamer met een kingsize bed en luxe beddengoed. Een grote dubbele kledingkast is voorzien van een spiegel en verlichting, zodat u zich elke dag perfect kunt klaarmaken.
Badkamer:
Geniet van de smetteloze badkamer met marmeren tegels van Calcutta en een gecombineerd bad/regendouche. Fris luxe beddengoed en een selectie toiletartikelen zijn gratis tijdens uw verblijf.
Keuken- en eetkamer:
Stap binnen in de open keuken, een culinaire oase waar gastronomische maaltijden een fluitje van een cent worden. Door de naadloze aansluiting op het eetgedeelte straalt deze ruimte warmte uit en zorgt voor onvergetelijke momenten. En als klap op de vuurpijl kunt u genieten van een selectie Nespresso-koffie om uw dagelijkse rituelen te verrijken. Dit is een huis waar culinaire magie tot leven komt.
Woonoppervlak:
Ontspan op de supercomfortabele bank en fauteuil. De woonkamer beschikt over een ultramoderne 55-inch smart-tv met standaardtoegang tot Netflix en Amazon Prime TV.
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Vertaald:
Storting: 250 GBP
Extra Tarieven:

Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode: M15 4ZJ
Plaats: Manchester
Regio: Greater Manchester
Provincie:
Land: England
Locatie:
Oppervlakte:
Belangrijkste kenmerken:
Huisdieren toegestaan:
Betalingsmogelijkheden:
Airconditioning:
Internet:
Telephone:
Controleer: Gereserveerd Gereserveerd Beschikbare Beschikbare
Verwante zoekopdrachten:
1 Slaapkamers Appartement te huur in Manchester | Manchester Studenten Appartement | Manchester Studio Appartement | Manchester Appartement te huur | Manchester Goedkoop Appartement | Manchester Bedrijfsappartementen Appartement