Netherlands language

Verander taal close


Long Term Apartment for rent in Stuttgart Germany EN Location longue durée Stuttgart Baden-Wurttemberg FR vivienda alquiler Stuttgart Baden-Wurttemberg ES Immobilie zum Mieten Stuttgart Baden-Wurttemberg DE affitto lungo termine Stuttgart Baden-Wurttemberg IT Huizen en appartementen te huur Stuttgart Baden-Wurttemberg NL Arrendamentos de longo prazo Stuttgart Baden-Wurttemberg PT долгосрочная аренда Stuttgart Baden-Wurttemberg RU
« Terug

Mooi appartement in het centrum van Stuttgart

ok Selecteer Datums - beschikbaarheid te verifiëren

cal
guests

van
£1.720 GBP | $2.154 USD

Beschikbaar van: zaterdag 1 maart 2025
Type eigendom: Appartement
Huurtermijn: Maandelijkse
Huren min.: 1 maand
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Gemeubileerd
Nutsbedrijven: Inbegrepen in de prijs
wifi WiFi
Avatar

Verzoek om te reserveren

U hoeft nog niet te betalen.
(HomeLike)

close
Deze onroerendgoedadvertentie wordt gesyndiceerd via HomeLike.

Als u de eigenaar bent van deze woning, gaan alle boekingen en reserveringen voor deze advertentie rechtstreeks naar thehomelike.
Deze advertentie wordt automatisch gesyndiceerd en ongeveer elke 48 uur bijgewerkt.
U kunt deze advertentie niet rechtstreeks op deze website bewerken. Beheer eventuele wijzigingen / bewerkingen met uw account bij thehomelike.

Mooi appartement in het centrum van Stuttgart

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Het appartement is volledig gerenoveerd. Het heeft een grote slaapkamer, een nieuwe keuken, een onlangs gerenoveerde badkamer met een ligbad en een extra douche, een grote, mooie woonkeuken, uitgang naar een mooi, groot balkon met uitzicht op de rustige, groene achtertuin en de stad , en een grote entree verdieping. Er is ook een gastentoilet. Het appartement heeft een tweepersoonsbed van 160 x 200 cm in de slaapkamer en een eenpersoonsbed in de woon-eetkamer, die ook gebruikt kan worden. Er kunnen meer extra bedden worden aangevraagd. In de woonkamer is een nieuwe flatscreen en honderden zenders via kabel en satelliet evenals Wi-Fi internet. De keuken is volledig uitgerust met bestek, servies, oven, koelkast met vriesvak, kasten, koffiezetapparaat, enz. Het appartement is gezellig en biedt plaats aan maximaal 3 personen. Het appartementengebouw zelf is een historische stadsvilla uit het begin van de 19e eeuw, die volledig energetisch is gerenoveerd met geisoleerde ramen en een innovatief verwarmingssysteem genaamd "blokken thermische centrale". Het ruime gebouw uit de 19e eeuw met zijn brede muren brengt koelte door in de zomer en isolement in de winter.
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Vertaald:
Storting: 3400 EUR
Extra Tarieven:

Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode: 70180
Plaats: Stuttgart
Regio: Baden Württemberg
Provincie:
Land: Duitsland
Locatie:
Oppervlakte:
Belangrijkste kenmerken:
Huisdieren toegestaan:
Betalingsmogelijkheden:
Airconditioning:
Internet: check
Telephone:
Controleer: Gereserveerd Gereserveerd Beschikbare Beschikbare
Verwante zoekopdrachten:
1 Slaapkamers Appartement te huur in Stuttgart | Stuttgart Studenten Appartement | Stuttgart Studio Appartement | Stuttgart Appartement te huur | Stuttgart Goedkoop Appartement | Stuttgart Bedrijfsappartementen Appartement