Netherlands language

Verander taal close


Long Term Apartment for rent in Eindhoven Netherlands EN Location longue durée Eindhoven Eindhoven FR vivienda alquiler Eindhoven Eindhoven ES Immobilie zum Mieten Eindhoven Eindhoven DE affitto lungo termine Eindhoven Eindhoven IT Huizen en appartementen te huur Eindhoven Eindhoven NL Arrendamentos de longo prazo Eindhoven Eindhoven PT долгосрочная аренда Eindhoven Eindhoven RU
« Terug

Ruim appartement van 65 m² met 1 slaapkamer

ok Selecteer Datums - beschikbaarheid te verifiëren

cal
guests

van
£2.650 GBP | $3.301 USD

Type eigendom: Appartement
Huurtermijn: Maandelijkse
Huren min.: 1 maand
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Gemeubileerd
Nutsbedrijven: Inbegrepen in de prijs
Avatar

Verzoek om te reserveren

U hoeft nog niet te betalen.
(HomeLike)

close
Deze onroerendgoedadvertentie wordt gesyndiceerd via HomeLike.

Als u de eigenaar bent van deze woning, gaan alle boekingen en reserveringen voor deze advertentie rechtstreeks naar thehomelike.
Deze advertentie wordt automatisch gesyndiceerd en ongeveer elke 48 uur bijgewerkt.
U kunt deze advertentie niet rechtstreeks op deze website bewerken. Beheer eventuele wijzigingen / bewerkingen met uw account bij thehomelike.

Ruim appartement van 65 m² met 1 slaapkamer

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
In 2020 volledig gerenoveerd 65m² high-end één-slaapkamer appartement, gelegen in het centrum van Eindhoven. Het is ontworpen om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken, en dat allemaal milieuvriendelijk; Er worden duurzame producten gebruikt en jaarlijks doneren wij aan Trees for All om bomen te planten. Het appartement biedt u een ruime slaapkamer aan de achterkant van het gebouw, met een zeer comfortabel kingsize bed. De grote woonkamer is voorzien van een televisie en een prachtige slaapbank voor twee personen. Het eetgedeelte is verbonden met de open en volledig uitgeruste keuken. De luxe badkamer is voorzien van een inloopdouche. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping, bereikbaar via een trap. Dit volledig verzorgde appartement staat garant voor een perfect verblijf, waar luxe en duurzaamheid samenkomen!
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Vertaald:
Storting: 300 EUR
Extra Tarieven:

Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode: 5611 GN
Plaats: Eindhoven
Regio: Eindhoven
Provincie:
Land: Nederland
Locatie:
Oppervlakte:
Belangrijkste kenmerken:
Huisdieren toegestaan:
Betalingsmogelijkheden:
Airconditioning:
Internet:
Telephone:
Controleer: Gereserveerd Gereserveerd Beschikbare Beschikbare
Verwante zoekopdrachten:
1 Slaapkamers Appartement te huur in Eindhoven | Eindhoven Studenten Appartement | Eindhoven Studio Appartement | Eindhoven Appartement te huur | Eindhoven Goedkoop Appartement | Eindhoven Bedrijfsappartementen Appartement