Netherlands language

Verander taal close


Long Term Apartment for rent in Pamplona Spain EN Location longue durée Pamplona Navarra FR vivienda alquiler Pamplona Navarra ES Immobilie zum Mieten Pamplona Navarra DE affitto lungo termine Pamplona Navarra IT Huizen en appartementen te huur Pamplona Navarra NL Arrendamentos de longo prazo Pamplona Navarra PT долгосрочная аренда Pamplona Navarra RU
« Terug

Studie in Pamplona Yamaguchi

ok Selecteer Datums - beschikbaarheid te verifiëren

cal
guests

van
£1.288 GBP | $1.605 USD

Type eigendom: Appartement
Huurtermijn: Maandelijkse
Huren min.: 1 maand
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Gemeubileerd
Nutsbedrijven: Inbegrepen in de prijs
Avatar

Verzoek om te reserveren

U hoeft nog niet te betalen.
(HomeLike)

close
Deze onroerendgoedadvertentie wordt gesyndiceerd via HomeLike.

Als u de eigenaar bent van deze woning, gaan alle boekingen en reserveringen voor deze advertentie rechtstreeks naar thehomelike.
Deze advertentie wordt automatisch gesyndiceerd en ongeveer elke 48 uur bijgewerkt.
U kunt deze advertentie niet rechtstreeks op deze website bewerken. Beheer eventuele wijzigingen / bewerkingen met uw account bij thehomelike.

Studie in Pamplona Yamaguchi

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Boek uw accommodatie in Pamplona, de hoofdstad van Navarra. Een vrolijke stad en trots op haar tradities, zoals de beroemde en wereldberoemde San Fermines die elke 6 juli van start gaat op de Plaza del Ayuntamiento.
De appartementen van Líbere Pamplona Yamaguchi bevinden zich op slechts 250 meter van Yamaguchi Park, een groen gebied dat is ontworpen met de bedoeling de tuinen van de gelijknamige Japanse stad, waarmee Pamplona al meer dan 40 jaar verbonden is, na te bootsen. Een gebied met een jonge sfeer waar u kunt genieten van een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten.
Ontdek Pamplona in je eigen tempo door bij Líbere te verblijven. U zult zich thuis voelen dankzij de centrale ligging en het comfort dat onze appartementen u bieden.
Geniet bovendien van ons grote buitenterras waar u kunt genieten van een onverslaanbare sfeer.
Eenvoudige studio met een capaciteit van 2 personen. Het heeft een tweepersoonsbed, een ingebouwde kledingkast en een badkamer met een douche, toiletartikelen en een haardroger. De keuken is open en komt uit op de woon- en eetkamer. Het is volledig uitgerust met elektrische apparaten en keuken- en serviesgoed. De studio is voorzien van airconditioning en bevat de nieuwste technologie: online in- en uitchecken, wifi en tv.
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Extra Tarieven:

Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode: 31008
Plaats: Pamplona
Regio: Navarra
Provincie: Basque
Land: Spanje
Locatie:
Oppervlakte:
Belangrijkste kenmerken:
Huisdieren toegestaan:
Betalingsmogelijkheden:
Airconditioning:
Internet:
Telephone:
Controleer: Gereserveerd Gereserveerd Beschikbare Beschikbare
Verwante zoekopdrachten:
1 Slaapkamers Appartement te huur in Pamplona | Pamplona Studenten Appartement | Pamplona Studio Appartement | Pamplona Appartement te huur | Pamplona Goedkoop Appartement | Pamplona Bedrijfsappartementen Appartement