Netherlands language

Verander taal close


Long Term Apartment for rent in Jabbeke Belgium EN Location longue durée Jabbeke Jabbeke FR vivienda alquiler Jabbeke Jabbeke ES Immobilie zum Mieten Jabbeke Jabbeke DE affitto lungo termine Jabbeke Jabbeke IT Huizen en appartementen te huur Jabbeke Jabbeke NL Arrendamentos de longo prazo Jabbeke Jabbeke PT долгосрочная аренда Jabbeke Jabbeke RU
« Terug

Appartement in Jabbeke nabij Brugge voor 3 tot 5 personen

ok Selecteer Datums - beschikbaarheid te verifiëren

cal
guests

van
£2.379 GBP | $2.963 USD

Type eigendom: Appartement
Huurtermijn: Maandelijkse
Huren min.: 1 maand
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Gemeubileerd
Nutsbedrijven: Inbegrepen in de prijs
Avatar

Verzoek om te reserveren

U hoeft nog niet te betalen.
(HomeLike)

close
Deze onroerendgoedadvertentie wordt gesyndiceerd via HomeLike.

Als u de eigenaar bent van deze woning, gaan alle boekingen en reserveringen voor deze advertentie rechtstreeks naar thehomelike.
Deze advertentie wordt automatisch gesyndiceerd en ongeveer elke 48 uur bijgewerkt.
U kunt deze advertentie niet rechtstreeks op deze website bewerken. Beheer eventuele wijzigingen / bewerkingen met uw account bij thehomelike.

Appartement in Jabbeke nabij Brugge voor 3 tot 5 personen

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Dit appartement in domein Klein strand in Jabbeke geschikt voor 2 volwassenen en 3 kinderen. Het heeft een eethoek en een keuken met een kookplaat. Er zijn 2 aparte slaapkamers.
Een frisse duik in het water, watersporten à volonté! Het plezier en avontuur is absoluut verzekerd aan het Klein Strand in Jabbeke. Op 15 minuten wandelen of 3 minuten rijden met de wagen kom je bij de supermarkt waar je alles vindt om een overheerlijk maal te bereiden na het sporten. De uitgeruste keuken in de suite bevat alles om van elke maaltijd een feest te maken. De vernieuwde badkamer en zalige bedden zorgen voor een uniek verblijf in Jabbeke. De mooie residentie beschikt over verschillende soorten suites en een lift.
Omgeving: Uiteraard is er genoeg te beleven op het Klein Strand, waar de residentie gelegen is, maar rond het domein vind je nog heel wat andere zaken. Nabij ligt het dorp Varsenare waar je lekker kan eten, een gezellige terrasje kan doen of shoppen. Wil je wat cultuur ontdekken? Dan rij je 25 minuten met de wagen richting het historische Brugge.
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Vertaald:
Storting: 250 EUR
Extra Tarieven:

Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode: 8490
Plaats: Jabbeke
Regio: Jabbeke
Provincie:
Land: België
Locatie:
Oppervlakte:
Belangrijkste kenmerken:
Huisdieren toegestaan:
Betalingsmogelijkheden:
Airconditioning:
Internet:
Telephone:
Controleer: Gereserveerd Gereserveerd Beschikbare Beschikbare
Verwante zoekopdrachten:
2 Slaapkamers Appartement te huur in Jabbeke | Jabbeke Studenten Appartement | Jabbeke Studio Appartement | Jabbeke Appartement te huur | Jabbeke Goedkoop Appartement | Jabbeke Bedrijfsappartementen Appartement