Netherlands language

Verander taal close


Long Term Apartment for rent in Paris France EN Location longue durée Paris Paris-Isle-of-France FR vivienda alquiler Paris Paris-Isle-of-France ES Immobilie zum Mieten Paris Paris-Isle-of-France DE affitto lungo termine Paris Paris-Isle-of-France IT Huizen en appartementen te huur Paris Paris-Isle-of-France NL Arrendamentos de longo prazo Paris Paris-Isle-of-France PT долгосрочная аренда Paris Paris-Isle-of-France RU
« Terug

Bright Een slaapkamer in Parijs Les Halles / Canopé - Stadscentrum

ok Selecteer Datums - beschikbaarheid te verifiëren

cal
guests

van
£2.393 GBP | $2.981 USD

Beschikbaar van: dinsdag 31 december 2024
Type eigendom: Appartement
Huurtermijn: Maandelijkse
Huren min.: 1 maand
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Gemeubileerd
Nutsbedrijven: Inbegrepen in de prijs
wifi WiFi
Avatar

Verzoek om te reserveren

U hoeft nog niet te betalen.
(HomeLike)

close
Deze onroerendgoedadvertentie wordt gesyndiceerd via HomeLike.

Als u de eigenaar bent van deze woning, gaan alle boekingen en reserveringen voor deze advertentie rechtstreeks naar thehomelike.
Deze advertentie wordt automatisch gesyndiceerd en ongeveer elke 48 uur bijgewerkt.
U kunt deze advertentie niet rechtstreeks op deze website bewerken. Beheer eventuele wijzigingen / bewerkingen met uw account bij thehomelike.

Bright Een slaapkamer in Parijs Les Halles / Canopé - Stadscentrum

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Dit ruime, lichte, goed uitgeruste en gemeubileerde appartement ligt in het hart van Parijs, in de wijk Les Halles (1e arrondissement van Parijs), op de 2e verdieping van een oud, typisch goed onderhouden gebouw en is geschikt voor maximaal 4 personen.
Het appartement, op de 2e verdieping (geen lift) van een goed beveiligd gebouw, biedt een grote entree met een bank, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden die kunnen worden samengevoegd tot een comfortabel tweepersoonsbed, een woonkamer met een slaapbank en een eettafel die plaats biedt aan 4 tot 6 personen. De keuken is volledig uitgerust met leuke voorzieningen. De badkamer heeft een groot ligbad en een wasmachine. Het toilet is gescheiden van de badkamer. Het specifieke van dit appartement is dat de woonkamer en de slaapkamer een eigen toegang hebben tot de keuken en badkamer en het toilet. Dat wil zeggen dat als iemand de woonkamer gebruikt / slaapt, hij niet gestoord zal worden door degenen die toegang willen hebben tot een ander deel van de appartementen, aangezien de slaapkamer een eigen toegang heeft tot die ruimtes. Het appartement is voorzien van een snelle internetverbinding via kabel en WiFi.
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Vertaald:
Storting: 2000 EUR
Extra Tarieven:

Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode: 75001
Plaats: Parijs
Regio: Parijs Isle of
Provincie: Stad Parijs
Land: Frankrijk
Locatie:
Oppervlakte:
Belangrijkste kenmerken:
Huisdieren toegestaan:
Betalingsmogelijkheden:
Airconditioning:
Internet: check
Telephone:
Controleer: Gereserveerd Gereserveerd Beschikbare Beschikbare
Verwante zoekopdrachten:
1 Slaapkamers Appartement te huur in Parijs | Parijs Studenten Appartement | Parijs Studio Appartement | Parijs Appartement te huur | Parijs Goedkoop Appartement | Parijs Bedrijfsappartementen Appartement