Netherlands language

Verander taal close


Long Term Apartment for rent in Nerja Spain EN Location longue durée Nerja Andalucia FR vivienda alquiler Nerja Andalucia ES Immobilie zum Mieten Nerja Andalucia DE affitto lungo termine Nerja Andalucia IT Huizen en appartementen te huur Nerja Andalucia NL Arrendamentos de longo prazo Nerja Andalucia PT долгосрочная аренда Nerja Andalucia RU
« Terug

Charmant appartement met twee slaapkamers in Burriana

ok Selecteer Datums - beschikbaarheid te verifiëren

cal
guests

van
£2.650 GBP | $3.301 USD

Beschikbaar van: zaterdag 25 mei 2024
Type eigendom: Appartement
Huurtermijn: Maandelijkse
Huren min.: 1 maand
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Gemeubileerd
Nutsbedrijven: Inbegrepen in de prijs
ac Airconditioning
Avatar

Verzoek om te reserveren

U hoeft nog niet te betalen.
(HomeLike)

close
Deze onroerendgoedadvertentie wordt gesyndiceerd via HomeLike.

Als u de eigenaar bent van deze woning, gaan alle boekingen en reserveringen voor deze advertentie rechtstreeks naar thehomelike.
Deze advertentie wordt automatisch gesyndiceerd en ongeveer elke 48 uur bijgewerkt.
U kunt deze advertentie niet rechtstreeks op deze website bewerken. Beheer eventuele wijzigingen / bewerkingen met uw account bij thehomelike.

Charmant appartement met twee slaapkamers in Burriana

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Ontdek uw toevluchtsoord aan zee in dit charmante appartement met twee slaapkamers aan het Burriana-strand! Deze gezellige accommodatie, gelegen op de eerste verdieping van een gebouw met lift en zonder trappen, biedt u een unieke ervaring met middagzon en een indrukwekkend terras.
Het is belangrijk op te merken dat dit appartement geen Wi-Fi-service heeft. Omdat er zich direct beneden een bar bevindt, kan er 's nachts enige geluidsoverlast zijn. Wij raden u daarom aan hier rekening mee te houden bij het plannen van uw verblijf.
Met een zorgvuldige indeling bestaat het appartement uit twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en de andere met twee eenpersoonsbedden, een volledig uitgeruste aparte keuken en een gezellige woon-eetkamer. Het heeft ook een binnenplaats en het juweel van het pand, een groot terras dat 's middags van de zon geniet.
Voor uw comfort beschikt het appartement over airconditioning in alle kamers, wat het hele jaar door een aangenaam klimaat garandeert. Daarnaast heeft het een schotelantenne voor televisie.
Als u met uw huisdier reist, goed nieuws! Huisdieren zijn op aanvraag toegestaan tegen een toeslag van € 35,- per verblijf. Deze accommodatie is ideaal voor zowel winter- als zomerverblijven, dankzij de bevoorrechte ligging vlakbij het strand en een verscheidenheid aan diensten.
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Vertaald:
Storting: 100 EUR
Extra Tarieven:

Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode: 29780
Plaats: Nerja
Regio: Andalusië
Provincie: Costa del Sol
Land: Spanje
Locatie:
Oppervlakte:
Belangrijkste kenmerken:
Huisdieren toegestaan:
Betalingsmogelijkheden:
Airconditioning: check
Internet:
Telephone:
Controleer: Gereserveerd Gereserveerd Beschikbare Beschikbare
Verwante zoekopdrachten:
1 Slaapkamers Appartement te huur in Nerja | Nerja Studenten Appartement | Nerja Studio Appartement | Nerja Appartement te huur | Nerja Goedkoop Appartement | Nerja Bedrijfsappartementen Appartement