Netherlands language

Verander taal close


Long Term Apartment for rent in Ebsdorfergrund Germany EN Location longue durée Ebsdorfergrund Ebsdorfergrund FR vivienda alquiler Ebsdorfergrund Ebsdorfergrund ES Immobilie zum Mieten Ebsdorfergrund Ebsdorfergrund DE affitto lungo termine Ebsdorfergrund Ebsdorfergrund IT Huizen en appartementen te huur Ebsdorfergrund Ebsdorfergrund NL Arrendamentos de longo prazo Ebsdorfergrund Ebsdorfergrund PT долгосрочная аренда Ebsdorfergrund Ebsdorfergrund RU
« Terug

het witte design appartement

ok Selecteer Datums - beschikbaarheid te verifiëren

cal
guests

van
£1.024 GBP | $1.276 USD

Beschikbaar van: woensdag 1 januari 2025
Type eigendom: Appartement
Huurtermijn: Maandelijkse
Huren min.: 1 maand
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Gemeubileerd
Nutsbedrijven: Inbegrepen in de prijs
Avatar

Verzoek om te reserveren

U hoeft nog niet te betalen.
(HomeLike)

close
Deze onroerendgoedadvertentie wordt gesyndiceerd via HomeLike.

Als u de eigenaar bent van deze woning, gaan alle boekingen en reserveringen voor deze advertentie rechtstreeks naar thehomelike.
Deze advertentie wordt automatisch gesyndiceerd en ongeveer elke 48 uur bijgewerkt.
U kunt deze advertentie niet rechtstreeks op deze website bewerken. Beheer eventuele wijzigingen / bewerkingen met uw account bij thehomelike.

het witte design appartement

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Hele appartement (oma flat) in buitenwijk op het platteland met nobele keuken en comfortabele badkamer. Gehele appartement in het wit gehouden. Vloerverwarming, dus schoenen uit! Alleen voor niet-rokers - geldt ook voor het huis! Alles pas gerenoveerd - met een glazen wand tussen de badkamer en de woonkamer. Het bed is 1.40 m breed. Het appartement is een oma-flat, de verhuurders wonen in het huis - een verdieping erboven. De wasmachine en droger zijn aanwezig. Keuken is gloednieuw met vaatwasser, oven, inductiekookplaat met 4 platen, magnetron en koelkast. De badkamer heeft een regendouche en een groot vrijstaand bad. Er is vloerverwarming en een ventilatiesysteem door het gehele appartement. Overal elektrische rolluiken, die een volledige verduistering in het appartement mogelijk maken. Niet-rokers appartement - let op - roken is ook niet toegestaan op het terras of voor het huis. Dit appartement is een juwelendoos. Alleen verhuren aan mensen die bereid zijn het appartement met respect en zorg te behandelen. Vloerverwarming - regel: geen schoenen in het appartement - het is alleen ok met sokken aan je voeten. Roken - ook niet ok buiten. Het appartement is gemeubileerd. U kunt geen eigen meubels meenemen. Parkeerplaats - bushalte 3 min lopen. Bus rijdt ca. elk uur van/naar Marburg-Süd.
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Extra Tarieven:

Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode: 35085
Plaats: Ebsdorfergrund
Regio: Ebsdorfergrund
Provincie:
Land: Duitsland
Locatie:
Oppervlakte:
Belangrijkste kenmerken:
Huisdieren toegestaan:
Betalingsmogelijkheden:
Airconditioning:
Internet:
Telephone:
Controleer: Gereserveerd Gereserveerd Beschikbare Beschikbare
Verwante zoekopdrachten:
1 Slaapkamers Appartement te huur in Ebsdorfergrund | Ebsdorfergrund Studenten Appartement | Ebsdorfergrund Studio Appartement | Ebsdorfergrund Appartement te huur | Ebsdorfergrund Goedkoop Appartement | Ebsdorfergrund Bedrijfsappartementen Appartement