Netherlands language

Verander taal close


Long Term Apartment for rent in Nogent-sur-Marne France EN Location longue durée Nogent-sur-Marne Paris-Isle-of-France FR vivienda alquiler Nogent-sur-Marne Paris-Isle-of-France ES Immobilie zum Mieten Nogent-sur-Marne Paris-Isle-of-France DE affitto lungo termine Nogent-sur-Marne Paris-Isle-of-France IT Huizen en appartementen te huur Nogent-sur-Marne Paris-Isle-of-France NL Arrendamentos de longo prazo Nogent-sur-Marne Paris-Isle-of-France PT долгосрочная аренда Nogent-sur-Marne Paris-Isle-of-France RU
« Terug

1 Slaapkamers Appartement te huur Nogent-sur-Marne, Frankrijk

ok Selecteer Datums - beschikbaarheid te verifiëren

cal
guests

van
£2.052 GBP | $2.556 USD

Type eigendom: Appartement
Huurtermijn: Maandelijkse
Huren min.: 1 maand
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Gemeubileerd
Nutsbedrijven: Inbegrepen in de prijs
Avatar

Verzoek om te reserveren

U hoeft nog niet te betalen.
(HomeLike)

close
Deze onroerendgoedadvertentie wordt gesyndiceerd via HomeLike.

Als u de eigenaar bent van deze woning, gaan alle boekingen en reserveringen voor deze advertentie rechtstreeks naar thehomelike.
Deze advertentie wordt automatisch gesyndiceerd en ongeveer elke 48 uur bijgewerkt.
U kunt deze advertentie niet rechtstreeks op deze website bewerken. Beheer eventuele wijzigingen / bewerkingen met uw account bij thehomelike.

1 Slaapkamers Appartement te huur Nogent-sur-Marne, Frankrijk

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Gloednieuwe Hoge flat - - kwaliteitsnormvernieuwing. De eenvoudige maar toch modieuze en edele woonplaats, ruime vlakke ruimte drie, 45 sqmflat, verstrekt alle comfort u nodig hebt. De comfortabele leefruimte kenmerkt een convertibel comfortabel bankbed, een lijst, een schoorsteen, een TV met vrij WiFi, een het dineren ruimteruimte met een grote lijst die als werkruimte kan verdubbelen, is een ruimte met een groot en comfortabel voeringsbed, met een kast en andere details om uw verblijf te verzekeren zo comfortabel mogelijk.
Er is eveneens een grote opslagplaats. Deze flat schept een goed uitgeruste keuken met alle noodzakelijke verstrekte werktuigen op. De kleine decoratie leiden tot een atmosfeer die enkel als huis voelt. De badkamers en WC zijn uitgerust met grohe rainshower systemen, cupper en marmer en een grote douche die gebruiken.
Zeer helder, met een de torenmening van Eiffel en het Vincennes hout, de vensters open aan een stille binnenplaats, die tot deze plaats maken een perfecte keus voor die die naar kalmte in de drukke stad streven. Voor om het even welk verblijf van 30 nachten of meer, u zal om aan een veiligheid desposit (geïnd niet) door worden gevraagd te werk te gaan swikly verbindt wij zult sturen u.
Bericht: De getoonde prijzen en de gegevens zijn niet definitief, en zouden voor informatief slechts doel moeten worden gebruikt. Zij zijn niet contractueel of bindend.
De pas van de energie
Deze bouw is niet onderworpen aan EnEV.
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Vertaald:
Storting: 1500 EUR
Extra Tarieven:

Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode: 94130
Plaats: Nogent-sur-Marne
Regio: Parijs Isle of
Provincie: Val-de-Marne
Land: Frankrijk
Locatie:
Oppervlakte:
Belangrijkste kenmerken:
Huisdieren toegestaan:
Betalingsmogelijkheden:
Airconditioning:
Internet:
Telephone:
Controleer: Gereserveerd Gereserveerd Beschikbare Beschikbare
Verwante zoekopdrachten:
1 Slaapkamers Appartement te huur in Nogent-sur-Marne | Nogent-sur-Marne Studenten Appartement | Nogent-sur-Marne Studio Appartement | Nogent-sur-Marne Appartement te huur | Nogent-sur-Marne Goedkoop Appartement | Nogent-sur-Marne Bedrijfsappartementen Appartement