Netherlands language

Verander taal close


Long Term Apartment for rent in Freising Germany EN Location longue durée Freising Freising FR vivienda alquiler Freising Freising ES Immobilie zum Mieten Freising Freising DE affitto lungo termine Freising Freising IT Huizen en appartementen te huur Freising Freising NL Arrendamentos de longo prazo Freising Freising PT долгосрочная аренда Freising Freising RU
« Terug

Groot appartement van hoge kwaliteit in de directe omgeving van de luchthaven van München

ok Selecteer Datums - beschikbaarheid te verifiëren

cal
guests

van
£1.167 GBP | $1.453 USD

Beschikbaar van: zondag 1 september 2024
Type eigendom: Appartement
Huurtermijn: Maandelijkse
Huren min.: 1 maand
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Gemeubileerd
Nutsbedrijven: Inbegrepen in de prijs
wifi WiFi
Avatar

Verzoek om te reserveren

U hoeft nog niet te betalen.
(HomeLike)

close
Deze onroerendgoedadvertentie wordt gesyndiceerd via HomeLike.

Als u de eigenaar bent van deze woning, gaan alle boekingen en reserveringen voor deze advertentie rechtstreeks naar thehomelike.
Deze advertentie wordt automatisch gesyndiceerd en ongeveer elke 48 uur bijgewerkt.
U kunt deze advertentie niet rechtstreeks op deze website bewerken. Beheer eventuele wijzigingen / bewerkingen met uw account bij thehomelike.

Groot appartement van hoge kwaliteit in de directe omgeving van de luchthaven van München

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Op zoek naar stijlvolle accommodatie? Voor zakenreizigers, externe medewerkers van uw bedrijf of gasten van uw bedrijf. U en uw gasten wonen in ons appartement in hoge kwaliteit - voor een dag, een maand of langer.
Ver weg van de drukte van het vaak stressvolle dagelijkse werk, kunt u ontspannen: in uw hoogwaardige appartement van 32 vierkante meter. Op uw eigen balkon met privacyscherm of op het zonneterras. Tijdens een wandeling in het recreatiegebied Pullinger Seen.
Toch woont u centraal: met een directe verbinding met de snelweg A92, op minder dan 10 minuten rijden van de luchthaven van München, de hoofdstad van München en de pittoreske oude binnenstad van Freising om de hoek.
In Achering heb je alles wat je nodig hebt. Een comfortabel bed, je eigen kitchenette met apparaten van bekende fabrikanten, een aparte badkamer met douche en toilet, een bureau voor snelle boodschappen, een bank, een tv voor entertainment en wifi in het hele huis. En als er iets ontbreekt? Vertel het ons dan! Wij staan altijd voor je klaar. Zodat u zich ver van huis thuis voelt.
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Vertaald:
Storting: 500 EUR
Extra Tarieven:

Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode: 85354
Plaats: Freising
Regio: Freising
Provincie:
Land: Duitsland
Locatie:
Oppervlakte:
Belangrijkste kenmerken:
Huisdieren toegestaan:
Betalingsmogelijkheden:
Airconditioning:
Internet: check
Telephone:
Controleer: Gereserveerd Gereserveerd Beschikbare Beschikbare
Verwante zoekopdrachten:
1 Slaapkamers Appartement te huur in Freising | Freising Studenten Appartement | Freising Studio Appartement | Freising Appartement te huur | Freising Goedkoop Appartement | Freising Bedrijfsappartementen Appartement