Netherlands language

Verander taal close


Long Term Apartment for rent in Milan Italy EN Location longue durée Milan Lombardy FR vivienda alquiler Milan Lombardy ES Immobilie zum Mieten Milan Lombardy DE affitto lungo termine Milan Lombardy IT Huizen en appartementen te huur Milan Lombardy NL Arrendamentos de longo prazo Milan Lombardy PT долгосрочная аренда Milan Lombardy RU
« Terug

Ampola appartement

ok Selecteer Datums - beschikbaarheid te verifiëren

cal
guests

van
£2.308 GBP | $2.875 USD

Type eigendom: Appartement
Huurtermijn: Maandelijkse
Huren min.: 1 maand
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Gemeubileerd
Nutsbedrijven: Inbegrepen in de prijs
ac Airconditioning
wifi WiFi
Avatar

Verzoek om te reserveren

U hoeft nog niet te betalen.
(HomeLike)

close
Deze onroerendgoedadvertentie wordt gesyndiceerd via HomeLike.

Als u de eigenaar bent van deze woning, gaan alle boekingen en reserveringen voor deze advertentie rechtstreeks naar thehomelike.
Deze advertentie wordt automatisch gesyndiceerd en ongeveer elke 48 uur bijgewerkt.
U kunt deze advertentie niet rechtstreeks op deze website bewerken. Beheer eventuele wijzigingen / bewerkingen met uw account bij thehomelike.

Ampola appartement

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Prachtig loftappartement voor 4 personen, met privétuin in een zeer moderne omgeving in de wijk Lodi - Fondazione Prada. Dit appartement met twee verdiepingen bestaat uit een kleine tuin, een woonruimte, een open keuken, een eerste badkamer op de begane grond; en een slaapkamer, inloopkast en tweede badkamer op de bovenverdieping. Het rustige appartement met één slaapkamer is gelegen in het interne park van een modern complex in een context van postindustriële architectuur, waar een reeks lofts met tuinen is gecreëerd. Onder de voorzieningen: wifi met glasvezel, smart-tv, wasmachine, vaatwasser, muskietennetten, kleine interne lift, vloerverwarming en regelbare airconditioning.
Lampen en accessoires van designmerken geven een futuristisch tintje aan de sfeer. Een voorkamer met opbergfunctie leidt naar de badkamer met toilet, douchecabine en wasmachine. Een zeer moderne wenteltrap leidt naar de bovenverdieping. De twee verdiepingen zijn ook verbonden door een kleine lift, ideaal voor het dragen van koffers.
Boven, met schuine plafonds maar met hoge plafonds en dakramen, bevindt zich de slaapkamer, ingericht met een tweepersoonsbed, twee nachtkastjes, een tv en een bureau om comfortabel thuis te werken. Een spiegelwand opent de grote en lichte inloopkast, ontworpen om kleding en persoonlijke accessoires op te bergen. De tweede badkamer, met raam op het dak, is voorzien van dubbele wastafel, toilet en tweede douchecabine.
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Vertaald:
Storting: 1000 EUR
Extra Tarieven:

Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode: 20139
Plaats: Milaan
Regio: Lombardije
Provincie: Milaan en omgeving
Land: Italië
Locatie:
Oppervlakte:
Belangrijkste kenmerken:
Huisdieren toegestaan:
Betalingsmogelijkheden:
Airconditioning: check
Internet: check
Telephone:
Controleer: Gereserveerd Gereserveerd Beschikbare Beschikbare
Verwante zoekopdrachten:
2 Slaapkamers Appartement te huur in Milaan | Milaan Studenten Appartement | Milaan Studio Appartement | Milaan Appartement te huur | Milaan Goedkoop Appartement | Milaan Bedrijfsappartementen Appartement