Netherlands language

Verander taal close


Long Term Apartment for rent in Zossen Germany EN Location longue durée Zossen Zossen FR vivienda alquiler Zossen Zossen ES Immobilie zum Mieten Zossen Zossen DE affitto lungo termine Zossen Zossen IT Huizen en appartementen te huur Zossen Zossen NL Arrendamentos de longo prazo Zossen Zossen PT долгосрочная аренда Zossen Zossen RU
« Terug

Prachtig gemeubileerd, zonnig 2-kamer appartement van 65 m² met woonkeuken

ok Selecteer Datums - beschikbaarheid te verifiëren

cal
guests

van
£1.267 GBP | $1.578 USD

Beschikbaar van: woensdag 2 oktober 2024
Type eigendom: Appartement
Huurtermijn: Maandelijkse
Huren min.: 2 maand
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Gemeubileerd
Nutsbedrijven: Inbegrepen in de prijs
wifi WiFi
Avatar

Verzoek om te reserveren

U hoeft nog niet te betalen.
(HomeLike)

close
Deze onroerendgoedadvertentie wordt gesyndiceerd via HomeLike.

Als u de eigenaar bent van deze woning, gaan alle boekingen en reserveringen voor deze advertentie rechtstreeks naar thehomelike.
Deze advertentie wordt automatisch gesyndiceerd en ongeveer elke 48 uur bijgewerkt.
U kunt deze advertentie niet rechtstreeks op deze website bewerken. Beheer eventuele wijzigingen / bewerkingen met uw account bij thehomelike.

Prachtig gemeubileerd, zonnig 2-kamer appartement van 65 m² met woonkeuken

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Welkom in ons prachtige en volledig gemeubileerde 2-kamer appartement in Zossen! Met 65 vierkante meter biedt dit moderne appartement een stijlvol toevluchtsoord voor veeleisende huurders. Het appartement bevindt zich in een goed onderhouden appartementencomplex en is perfect voor alleenstaanden, stellen of zakenreizigers.
Het appartement heeft een modern ingerichte keuken met hoogwaardige Siemens merkapparatuur. Hier kunt u uw kookkunsten ontwikkelen en heerlijke gerechten toveren. In de ruime slaapkamer staat een comfortabel tweepersoonsbed voor u klaar, ideaal voor rustige nachten, evenals een praktische werkplek die perfect is voor het thuiskantoor.
Geniet direct vanuit de woonkamer van het adembenemende uitzicht op de schilderachtige omgeving. Het lichtovergoten appartement biedt een ontspannen sfeer waarin u zich helemaal thuis zult voelen. De badkamer is voorzien van een ligbad en heeft voor uw gemak een handige wasmachine/droger combinatie.
Het appartement biedt modern comfort met een 16Mb wifi-verbinding zodat u altijd verbonden kunt blijven. Voor huurders met een auto is er een parkeerplaats direct voor de woning, die je optioneel kunt huren voor slechts €50/maand.
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Vertaald:
Storting: 1000 EUR
Extra Tarieven:

Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode: 15806
Plaats: Zossen
Regio: Zossen
Provincie:
Land: Duitsland
Locatie:
Oppervlakte:
Belangrijkste kenmerken:
Huisdieren toegestaan:
Betalingsmogelijkheden:
Airconditioning:
Internet: check
Telephone:
Controleer: Gereserveerd Gereserveerd Beschikbare Beschikbare
Verwante zoekopdrachten:
1 Slaapkamers Appartement te huur in Zossen | Zossen Studenten Appartement | Zossen Studio Appartement | Zossen Appartement te huur | Zossen Goedkoop Appartement | Zossen Bedrijfsappartementen Appartement