Netherlands language

Verander taal close


Long Term Apartment for rent in Marbella Spain EN Location longue durée Marbella Andalucia FR vivienda alquiler Marbella Andalucia ES Immobilie zum Mieten Marbella Andalucia DE affitto lungo termine Marbella Andalucia IT Huizen en appartementen te huur Marbella Andalucia NL Arrendamentos de longo prazo Marbella Andalucia PT долгосрочная аренда Marbella Andalucia RU
« Terug

A&N Marbella

ok Selecteer Datums - beschikbaarheid te verifiëren

cal
guests

van
£1.493 GBP | $1.860 USD

Beschikbaar van: zaterdag 31 augustus 2024
Type eigendom: Appartement
Huurtermijn: Maandelijkse
Huren min.: 1 maand
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Gemeubileerd
Nutsbedrijven: Inbegrepen in de prijs
Avatar

Verzoek om te reserveren

U hoeft nog niet te betalen.
(HomeLike)

close
Deze onroerendgoedadvertentie wordt gesyndiceerd via HomeLike.

Als u de eigenaar bent van deze woning, gaan alle boekingen en reserveringen voor deze advertentie rechtstreeks naar thehomelike.
Deze advertentie wordt automatisch gesyndiceerd en ongeveer elke 48 uur bijgewerkt.
U kunt deze advertentie niet rechtstreeks op deze website bewerken. Beheer eventuele wijzigingen / bewerkingen met uw account bij thehomelike.

A&N Marbella

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Het appartement zelf is ruim en gezellig, met twee slaapkamers die u een perfecte rustruimte bieden. Eén van de slaapkamers heeft een bed van 135 cm, terwijl de andere twee eenpersoonsbedden van 90 cm heeft. De grote privé en onafhankelijke keuken is volledig uitgerust met alles wat u nodig heeft om tijdens uw verblijf uw favoriete gerechten te bereiden. Daarnaast beschikt het appartement over twee badkamers, één met ligbad en de andere met douche, voor meer comfort. De aparte woon-eetkamer is een perfecte plek om te ontspannen na een dag vol plezier, en het grote terras op het zuiden biedt u adembenemende uitzichten.
Veiligheid en service staan hierbij voorop. Van 09.00 uur tot 23.00 uur is er een conciërge beschikbaar om u te helpen met uw behoeften, en van 23.00 uur tot 09.00 uur is er privébeveiliging aanwezig om uw gemoedsrust te garanderen.
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Vertaald:
Storting: 100 EUR
Extra Tarieven:

Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode: 29604
Plaats: Marbella
Regio: Andalusië
Provincie: Marbella-Costa del Sol
Land: Spanje
Locatie:
Oppervlakte:
Belangrijkste kenmerken:
Huisdieren toegestaan:
Betalingsmogelijkheden:
Airconditioning:
Internet:
Telephone:
Controleer: Gereserveerd Gereserveerd Beschikbare Beschikbare
Verwante zoekopdrachten:
2 Slaapkamers Appartement te huur in Marbella | Marbella Studenten Appartement | Marbella Studio Appartement | Marbella Appartement te huur | Marbella Goedkoop Appartement | Marbella Bedrijfsappartementen Appartement