Netherlands language

Verander taal close


Long Term Apartment for rent in Vienna Austria EN Location longue durée Vienna Vienna FR vivienda alquiler Vienna Vienna ES Immobilie zum Mieten Vienna Vienna DE affitto lungo termine Vienna Vienna IT Huizen en appartementen te huur Vienna Vienna NL Arrendamentos de longo prazo Vienna Vienna PT долгосрочная аренда Vienna Vienna RU
« Terug

Individueel ingerichte flat in Wenen, vlakbij Slot Belvedere

ok Selecteer Datums - beschikbaarheid te verifiëren

cal
guests

van
£2.452 GBP | $3.055 USD

Beschikbaar van: woensdag 7 augustus 2024
Type eigendom: Appartement
Huurtermijn: Maandelijkse
Huren min.: 1 maand
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Gemeubileerd
Nutsbedrijven: Inbegrepen in de prijs
Avatar

Verzoek om te reserveren

U hoeft nog niet te betalen.
(HomeLike)

close
Deze onroerendgoedadvertentie wordt gesyndiceerd via HomeLike.

Als u de eigenaar bent van deze woning, gaan alle boekingen en reserveringen voor deze advertentie rechtstreeks naar thehomelike.
Deze advertentie wordt automatisch gesyndiceerd en ongeveer elke 48 uur bijgewerkt.
U kunt deze advertentie niet rechtstreeks op deze website bewerken. Beheer eventuele wijzigingen / bewerkingen met uw account bij thehomelike.

Individueel ingerichte flat in Wenen, vlakbij Slot Belvedere

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Voorzien van donker getinte houten vloeren en prachtige gewelfde plafonds, biedt dit appartement van 55 m² plaats aan maximaal 2 personen. De woonkamer heeft een comfortabele bank met uitzicht op een flatscreen-tv en de locatie geeft het een meer gereserveerde en gezellige sfeer.
De volledig uitgeruste keuken is versierd met natuurlijk licht en heeft een stijlvolle eettafel voor 4 personen die ook kan worden gebruikt als bureau voor werk, studie of concentratie. Behoud uw favoriete kamertemperatuur door de airconditioner te gebruiken wanneer u maar wilt.
Omdat de slaapkamer apart toegankelijk is, kunt u ongestoord genieten van uw ontspanning terwijl u op het grote bed ligt dat bedekt is met fijn linnengoed. U kunt ook overwegen om de schommelstoel te gebruiken tijdens het lezen of luisteren naar muziek - sommige onderzoeken tonen aan dat de schommelende beweging de bloeddruk kan verlagen en de bloedsomloop kan verbeteren.
Gasten die met een auto reizen, kunnen een parkeerplaats huren in de garage van het gebouw. Om gebruik te maken van een van de beste openbaarvervoersystemen ter wereld, loopt u 100 meter om de hoek en bereikt u de dichtstbijzijnde bushalte. Bus 4A brengt u naar station Karlsplatz, waar u kunt kiezen tussen de U1; U2 of U4 metroverbindingen.
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Vertaald:
Storting: 1000 EUR
Extra Tarieven:

Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode: 1030
Plaats: Wenen
Regio: Wenen
Provincie: Wenen
Land: Oostenrijk
Locatie:
Oppervlakte:
Belangrijkste kenmerken:
Huisdieren toegestaan:
Betalingsmogelijkheden:
Airconditioning:
Internet:
Telephone:
Controleer: Gereserveerd Gereserveerd Beschikbare Beschikbare
Verwante zoekopdrachten:
1 Slaapkamers Appartement te huur in Wenen | Wenen Studenten Appartement | Wenen Studio Appartement | Wenen Appartement te huur | Wenen Goedkoop Appartement | Wenen Bedrijfsappartementen Appartement