Netherlands language

Verander taal close


Long Term Apartment for rent in York England EN Location longue durée York Yorkshire FR vivienda alquiler York Yorkshire ES Immobilie zum Mieten York Yorkshire DE affitto lungo termine York Yorkshire IT Huizen en appartementen te huur York Yorkshire NL Arrendamentos de longo prazo York Yorkshire PT долгосрочная аренда York Yorkshire RU
« Terug

Lichte, comfortabele en moderne basis voor 2

ok Selecteer Datums - beschikbaarheid te verifiëren

cal
guests

van
€3.123 EUR | $3.363 USD

Beschikbaar van: zaterdag 20 juli 2024
Type eigendom: Appartement
Huurtermijn: Maandelijkse
Huren min.: 1 maand
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Gemeubileerd
Nutsbedrijven: Inbegrepen in de prijs
Avatar

Verzoek om te reserveren

U hoeft nog niet te betalen.
(HomeLike)

close
Deze onroerendgoedadvertentie wordt gesyndiceerd via HomeLike.

Als u de eigenaar bent van deze woning, gaan alle boekingen en reserveringen voor deze advertentie rechtstreeks naar thehomelike.
Deze advertentie wordt automatisch gesyndiceerd en ongeveer elke 48 uur bijgewerkt.
U kunt deze advertentie niet rechtstreeks op deze website bewerken. Beheer eventuele wijzigingen / bewerkingen met uw account bij thehomelike.

Lichte, comfortabele en moderne basis voor 2

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Een onlangs gerenoveerd appartement met 1 slaapkamer, gelegen in een van de populairste buurten van York! Centraal gelegen; slechts 10 minuten lopen van het treinstation van York en slechts enkele meters van de beroemde stadsmuren van York.
De accommodatie is goed uitgerust met alles wat u nodig heeft voor een comfortabel en aangenaam verblijf. Helder verlicht door originele Victoriaanse ramen, met uitzicht op de middeleeuwse stad Bar Walls. Het is erg populair geworden voor langdurig verblijf voor diegenen die vanuit huis willen werken of voor zelfisolatiedoeleinden.
Mijn flat deelt een gemeenschappelijke entree met een andere flat op de begane grond.
Mijn flat is geschikt voor 2 gasten. De slaapkamer met tweepersoonsbed heeft ingebouwde kasten en kasten die veel opbergruimte bieden.
Lichtgrijze tapijten complimenteren het sterke tropisch blauwe kleurenschema in mijn hele flat. De open woon-eetkamer keuken is ideaal om zelf te koken of te ontspannen na een drukke dag in de stad. Er is een grote fluwelen bank van de Britse ontwerper Matt Arquette en een flatscreen-tv.
De keuken loopt langs één kant van de open leefruimte. Het is compact maar functioneel. Gebruik van apparaten zijn onder meer een koelkast met vriesvak onder het aanrecht, een wasmachine, een vaatwasser, een oven en een kookplaat.
En als laatste, mijn favoriete kamer! De badkamer is nieuw ingericht en zeker uniek! Er is een vrijstaand bad, een krachtige regendouche en een dubbele wastafel voor hem en haar die rust op een eigenzinnig upcycled fietsframe! Vanuit deze kamer heeft u uitzicht op de stadsmuren.
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Extra Tarieven:

Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode: YO23 1AJ
Plaats: York
Regio: Yorkshire
Provincie:
Land: England
Locatie:
Oppervlakte:
Belangrijkste kenmerken:
Huisdieren toegestaan:
Betalingsmogelijkheden:
Airconditioning:
Internet:
Telephone:
Controleer: Gereserveerd Gereserveerd Beschikbare Beschikbare
Verwante zoekopdrachten:
1 Slaapkamers Appartement te huur in York | York Studenten Appartement | York Studio Appartement | York Appartement te huur | York Goedkoop Appartement | York Bedrijfsappartementen Appartement