Netherlands language

Verander taal close


Long Term Apartment for rent in Blankenfelde-Mahlow Germany EN Location longue durée Blankenfelde-Mahlow Blankenfelde-Mahlow FR vivienda alquiler Blankenfelde-Mahlow Blankenfelde-Mahlow ES Immobilie zum Mieten Blankenfelde-Mahlow Blankenfelde-Mahlow DE affitto lungo termine Blankenfelde-Mahlow Blankenfelde-Mahlow IT Huizen en appartementen te huur Blankenfelde-Mahlow Blankenfelde-Mahlow NL Arrendamentos de longo prazo Blankenfelde-Mahlow Blankenfelde-Mahlow PT долгосрочная аренда Blankenfelde-Mahlow Blankenfelde-Mahlow RU
« Terug

Gemeubileerde, rustige loft met balkon en ondergrondse parkeerplaats

ok Selecteer Datums - beschikbaarheid te verifiëren

cal
guests

van
£1.069 GBP | $1.331 USD

Beschikbaar van: dinsdag 31 december 2024
Type eigendom: Appartement
Huurtermijn: 3 maanden
Huren min.: 3 maand
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Gemeubileerd
Nutsbedrijven: Inbegrepen in de prijs
wifi WiFi
Avatar

Verzoek om te reserveren

U hoeft nog niet te betalen.
(HomeLike)

close
Deze onroerendgoedadvertentie wordt gesyndiceerd via HomeLike.

Als u de eigenaar bent van deze woning, gaan alle boekingen en reserveringen voor deze advertentie rechtstreeks naar thehomelike.
Deze advertentie wordt automatisch gesyndiceerd en ongeveer elke 48 uur bijgewerkt.
U kunt deze advertentie niet rechtstreeks op deze website bewerken. Beheer eventuele wijzigingen / bewerkingen met uw account bij thehomelike.

Gemeubileerde, rustige loft met balkon en ondergrondse parkeerplaats

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Het onlangs gerenoveerde en modern ingerichte appartement ligt op een absoluut rustige locatie en maakt indruk met zijn loft-charme. Het is gelegen in Mahlow, vlakbij de luchthaven (BER).
Via de hal betreedt u het appartement, waar zich tevens de ruime inbouwkast bevindt. Van daaruit gaat u direct naar de smaakvol ingerichte woon- en slaapkamer, die niets te wensen overlaat.
Het snelle internet en de 55 inch smart TV (Netflix, YouTube, Amazon Prime) verbinden je met de (multimedia) wereld. Geniet van uw vrije tijd op het ruime balkon met uitzicht op de groene tuin.
In het tweepersoonsbed van 1,8 x 2,0 m kunt u genieten van uw nachtrust. Uw wooncomfort wordt aangevuld door de eettafel, de werktafel, een grote kledingkast, verduisteringsgordijnen en vele inbouwspots voor heldere en gezellige verlichting.
De keuken is uitgerust met een inductiekookplaat, oven, koelkast, koffiezetapparaat en LED-verlichting boven het werkblad en alles wat je nodig hebt om te koken, eten en proosten.
Via de gang bereikt u tevens de geheel vernieuwde badkamer, deze beschikt over een ruime doucheruimte met glazen scheidingswand. De kamer wordt aangevuld met een badmeubel met onderkast. Hand-, bad- en theedoeken en beddengoed zijn aanwezig.
Wasmachine en droogrek bevinden zich in het appartement.
Via het trappenhuis komt u rechtstreeks in de inpandige ondergrondse parkeergarage. Het is gerenoveerd en helder verlicht.
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Vertaald:
Storting: 2000 EUR
Extra Tarieven:

Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode: 15831
Plaats: Blankenfelde-Mahlow
Regio: Blankenfelde-Mahlow
Provincie:
Land: Duitsland
Locatie:
Oppervlakte:
Belangrijkste kenmerken:
Huisdieren toegestaan:
Betalingsmogelijkheden:
Airconditioning:
Internet: check
Telephone:
Controleer: Gereserveerd Gereserveerd Beschikbare Beschikbare
Verwante zoekopdrachten:
1 Slaapkamers Appartement te huur in Blankenfelde-Mahlow | Blankenfelde-Mahlow Studenten Appartement | Blankenfelde-Mahlow Studio Appartement | Blankenfelde-Mahlow Appartement te huur | Blankenfelde-Mahlow Goedkoop Appartement | Blankenfelde-Mahlow Bedrijfsappartementen Appartement