Netherlands language

Verander taal close


Long Term Apartment for rent in Erlangen Germany EN Location longue durée Erlangen Erlangen FR vivienda alquiler Erlangen Erlangen ES Immobilie zum Mieten Erlangen Erlangen DE affitto lungo termine Erlangen Erlangen IT Huizen en appartementen te huur Erlangen Erlangen NL Arrendamentos de longo prazo Erlangen Erlangen PT долгосрочная аренда Erlangen Erlangen RU
« Terug

Appartement 10

ok Selecteer Datums - beschikbaarheid te verifiëren

cal
guests

van
£1.393 GBP | $1.736 USD

Type eigendom: Appartement
Huurtermijn: 12 maanden
Huren min.: 12 maand
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Gemeubileerd
Nutsbedrijven: Inbegrepen in de prijs
Avatar

Verzoek om te reserveren

U hoeft nog niet te betalen.
(HomeLike)

close
Deze onroerendgoedadvertentie wordt gesyndiceerd via HomeLike.

Als u de eigenaar bent van deze woning, gaan alle boekingen en reserveringen voor deze advertentie rechtstreeks naar thehomelike.
Deze advertentie wordt automatisch gesyndiceerd en ongeveer elke 48 uur bijgewerkt.
U kunt deze advertentie niet rechtstreeks op deze website bewerken. Beheer eventuele wijzigingen / bewerkingen met uw account bij thehomelike.

Appartement 10

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Het appartement heeft een oppervlakte van ongeveer 36 vierkante meter. De ruimte is structureel en ook met betrekking tot meubels verdeeld in woon- en werkruimte, evenals keuken en eetkamer en volledig ingericht. Er is een volledig ingerichte kitchenette met keukengerei. Het eetgedeelte grenst aan de keuken is erg gul en heeft een hoekbank. Het appartement is momenteel uitgerust met twee eenpersoonsbedden. De woonkamer heeft een bank met een tafel en een bureau, een flatscreen-tv, een satelliet-tv-aansluiting en een kledingkast. Beide ruimtes zijn verbonden door een grote doorgang, waardoor het gevoel ontstaat van een appartement met twee slaapkamers. De apparatuur met stopcontacten is erg genereus. De licht betegelde doucheruimte is binnen en heeft een douche met deur en voldoende opbergruimte. De locatie in het zuiden van het huis biedt een rustige en beschutte woonomgeving.
Als het om apparatuur gaat, hebben we de nadruk gelegd op gezond leven. Het meubilair is gemaakt van massief hout, niet zelf-meubilair. De vloer is betegeld met terracotta. Het is sinds de oprichting van het huis om een strikt niet-roken huis. Het appartement is voorzien van centrale verwarming en draadloos internet. Alle appartementen zijn geschikt voor mensen met allergieën.
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Extra Tarieven:

Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode: 91052
Plaats: Erlangen
Regio: Erlangen
Provincie:
Land: Duitsland
Locatie:
Oppervlakte:
Belangrijkste kenmerken:
Huisdieren toegestaan:
Betalingsmogelijkheden:
Airconditioning:
Internet:
Telephone:
Controleer: Gereserveerd Gereserveerd Beschikbare Beschikbare
Verwante zoekopdrachten:
1 Slaapkamers Appartement te huur in Erlangen | Erlangen Studenten Appartement | Erlangen Studio Appartement | Erlangen Appartement te huur | Erlangen Goedkoop Appartement | Erlangen Bedrijfsappartementen Appartement