Netherlands language

Verander taal close


Long Term Apartment for rent in Sant-Cugat-del-Valles Spain EN Location longue durée Sant-Cugat-del-Valles Catalonia FR vivienda alquiler Sant-Cugat-del-Valles Catalonia ES Immobilie zum Mieten Sant-Cugat-del-Valles Catalonia DE affitto lungo termine Sant-Cugat-del-Valles Catalonia IT Huizen en appartementen te huur Sant-Cugat-del-Valles Catalonia NL Arrendamentos de longo prazo Sant-Cugat-del-Valles Catalonia PT долгосрочная аренда Sant-Cugat-del-Valles Catalonia RU
« Terug

Loft in Central Park, Sant Cugat

ok Selecteer Datums - beschikbaarheid te verifiëren

cal
guests

van
£1.197 GBP | $1.491 USD

Beschikbaar van: zaterdag 29 juni 2024
Type eigendom: Appartement
Huurtermijn: Maandelijkse
Huren min.: 2 maand
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Gemeubileerd
Nutsbedrijven: Inbegrepen in de prijs
Avatar

Verzoek om te reserveren

U hoeft nog niet te betalen.
(HomeLike)

close
Deze onroerendgoedadvertentie wordt gesyndiceerd via HomeLike.

Als u de eigenaar bent van deze woning, gaan alle boekingen en reserveringen voor deze advertentie rechtstreeks naar thehomelike.
Deze advertentie wordt automatisch gesyndiceerd en ongeveer elke 48 uur bijgewerkt.
U kunt deze advertentie niet rechtstreeks op deze website bewerken. Beheer eventuele wijzigingen / bewerkingen met uw account bij thehomelike.

Loft in Central Park, Sant Cugat

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Het pand is een loft van 65 m2, onlangs gerenoveerd en ingericht. Het heeft twee slaapkamers: beide hebben eenpersoonsbedden, maar een van hen kan een eenpersoonsbed hebben (op aanvraag en voor een verblijf van minimaal 4 maanden). De woonkamer, eettafel, kitchenette en bureau bevinden zich in een open ruimte. De vloer is van hoogwaardig hout. De loft bevindt zich op de begane grond en heeft veel zonlicht, in een condominium van 12 appartementen, met tuin en zwembad, en de familie van de eigenaar woont boven. De vide bevat ook een kleine ruimte voor de wasmachine, en deze ruimte wordt gedeeld met de familie van de eigenaar, via twee verschillende deuren. Wekelijkse schoonmaak en was (maar niet strijken) is bij de prijs inbegrepen.
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Vertaald:
Storting: 1200 EUR
Extra Tarieven:

Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode: 08173
Plaats: Sant-Cugat-del-Valles
Regio: Catalonië
Provincie: Valles Occidental
Land: Spanje
Locatie:
Oppervlakte:
Belangrijkste kenmerken:
Huisdieren toegestaan:
Betalingsmogelijkheden:
Airconditioning:
Internet:
Telephone:
Controleer: Gereserveerd Gereserveerd Beschikbare Beschikbare
Verwante zoekopdrachten:
2 Slaapkamers Appartement te huur in Sant-Cugat-del-Valles | Sant-Cugat-del-Valles Studenten Appartement | Sant-Cugat-del-Valles Studio Appartement | Sant-Cugat-del-Valles Appartement te huur | Sant-Cugat-del-Valles Goedkoop Appartement | Sant-Cugat-del-Valles Bedrijfsappartementen Appartement