7 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Rio De Janeiro Rio de Janeiro Brazilië

Prijs
£ 1.638.180 | USD $ 2.111.280

Slaapkamers: 7
Badkamers: 7
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 900 (m2) Oppervlakte grond: 1000 (m2)
Verkoop type: Nieuwbouw, Date Built: 2011
check zwembad
ac_unit Airconditioning

Geactualiseerd: 10/11/2015
Avatar
Eigenaar / manager:
Hahn Real Estate
Andreas Hahn
Ligging: Germany
Talen: Engels,Spaans,Duitse,Portuguese
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
De moderne villa bevindt zich in de van betere kwaliteit Flat "Mansões" in het district van Barra da Tijuca. Het huis heeft een totaal gebouwd gebied van 900 sqm en 1000 sqm van land. Het herenhuis ontmoet de hoogste standaarden van ontwikkeling en architectuur. Het wordt door een modern ontwerp, met heldere lijnen en ergonomische schikkingen gekarakteriseerd. Alle kamers zijn met licht overstroomd. Komt Villa voor: - 6 suites (huistheater en kantoor) - 3 grote levende kamers - Vertel kamer (sala intima) - 6 badkamers (2 jacuzzi's) - 1 gasttoilet - Dinerkamer - Familiekamer - Ingebouwde Keuken - 1 opslagkamer - 2 Badkamers - Leeft kamer en badkamer voor de werkster - 1 badkamer voor werknemers - Attisch - 6 balkons - Garage voor 3 auto's - Een bijkomende 3 parkerende ruimtes Gebouw / gasthuis komt voor: - 1 slaapkamer - 1 levende kamer - 1 keuken - 1 badkamer - 1 toilet - 1 balkon Badplaats en vrije tijd: - 1 grote zwemmende poel - Barbecuegebied (Churrasqueira) - Een stoomsauna met douche - 1 badkamer Infrastructuur: - Zonneverwarmingspanelen - 2 boilers van 400 liters - 4 watertanks van 1000 liters - Bewaking Fototoestellen - Huistheatersysteem - Ambiental Klink - Telefoon en Internet Details op bouw en materialen op verzoek. De Flat "Mansões" : De "Mansões" is een premie Condominio in Rio de Janeiro beschouwd. Er zijn, begraven alia Sporten velden, tennisrechtbanken, volleybal en voetbalvelden, speelplaatsen, feest kamers, fitness en gezondheidsfaciliteiten, enz.
Opmerkingen:
Luchthaven: Rio de Janeiro, 30 km
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Rio De Janeiro" Brazilië

Voorzieningen:
Adres: Condominio Mansões
Postcode: 22640-100
Plaats: Rio De Janeiro
Regio: Rio de Janeiro
Subregio/gebied:
Land: Brazilië
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 900 (m2)
Oppervlakte grond: 1000 (m2)
Bouwdatum: 2011
Airconditioning: done
Centrale verwarming:
Exterior:
Garage: done
Tuin: done
Sauna: done
Jacuzzi:
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés: done
Restaurants: done
Nachtclubs: done
Autoverhuur: done
Golfterrein: done
Fitness: done
Tennis: done
Supermarkten: done
Overig:
Plaatselijke activiteiten:
Vissen: done
Paardrijden:
Duiken: done
Surfen: done
Wandelen:
Golfterrein: done
Overig: