fav Bewaar    Favorieten (0)


7 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Rio de Janeiro Rio de Janeiro Brazilië

Prijs

£1.606.640 GBP | $2.203.810 USD

Slaapkamers: 7
Badkamers: 7
Type eigendom: Huizen-Villa
Grootte: Oppervlakte: 900 (m2) Oppervlakte grond: 1000 (m2)
Verkoop type: Nieuwbouw, Bouwdatum: 2011
pool Zwembad
ac Airconditioning

Geactualiseerd: 10/11/2015
Avatar
Eigenaar / Manager:
Hahn Real Estate
Andreas Hahn
Locatie: Germany
Talen: Engels,Spaans,Duitse,Portuguese
 phone Toon telefoonnummer.

phone Andreas Hahn
close

ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
close
Dit is misschien de computer vertaling:
De moderne villa bevindt zich in de van betere kwaliteit Flat "Mansões" in het district van Barra da Tijuca. Het huis heeft een totaal gebouwd gebied van 900 sqm en 1000 sqm van land. Het herenhuis ontmoet de hoogste standaarden van ontwikkeling en architectuur. Het wordt door een modern ontwerp, met heldere lijnen en ergonomische schikkingen gekarakteriseerd. Alle kamers zijn met licht overstroomd. Komt Villa voor: - 6 suites (huistheater en kantoor) - 3 grote levende kamers - Vertel kamer (sala intima) - 6 badkamers (2 jacuzzi's) - 1 gasttoilet - Dinerkamer - Familiekamer - Ingebouwde Keuken - 1 opslagkamer - 2 Badkamers - Leeft kamer en badkamer voor de werkster - 1 badkamer voor werknemers - Attisch - 6 balkons - Garage voor 3 auto's - Een bijkomende 3 parkerende ruimtes Gebouw / gasthuis komt voor: - 1 slaapkamer - 1 levende kamer - 1 keuken - 1 badkamer - 1 toilet - 1 balkon Badplaats en vrije tijd: - 1 grote zwemmende poel - Barbecuegebied (Churrasqueira) - Een stoomsauna met douche - 1 badkamer Infrastructuur: - Zonneverwarmingspanelen - 2 boilers van 400 liters - 4 watertanks van 1000 liters - Bewaking Fototoestellen - Huistheatersysteem - Ambiental Klink - Telefoon en Internet Details op bouw en materialen op verzoek. De Flat "Mansões" : De "Mansões" is een premie Condominio in Rio de Janeiro beschouwd. Er zijn, begraven alia Sporten velden, tennisrechtbanken, volleybal en voetbalvelden, speelplaatsen, feest kamers, fitness en gezondheidsfaciliteiten, enz.

close
Opmerkingen:
Luchthaven: Rio de Janeiro, 30 km
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Rio de Janeiro"Brazilië

Voorzieningen:
Adres: Condominio Mansões
Postcode: 22640-100
Plaats: Rio de Janeiro
Regio: Rio de Janeiro
Provincie: Rio de Janeiro
Land: Brazilië
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad: check Zwembad
Oppervlakte: 900 (m2)
Oppervlakte grond: 1000 (m2)
Bouwdatum: 2011
Airconditioning: check
Centrale verwarming:
Exterior:
Garage: check
Tuin: check
Sauna: check
Jacuzzi:
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés: check
Restaurants: check
Nachtclubs: check
Autoverhuur: check
Golfterrein: check
Fitness: check
Tennis: check
Supermarkten: check
Overig:
Plaatselijke activiteiten:
Vissen: check
Paardrijden:
Duiken: check
Surfen: check
Wandelen:
Golfterrein: check
Overig:
Dutch language

Verander taal close