favorite_border Bewaar    Favorieten (0)

« Terug

3 Slaapkamers Appartement te koop Santo-Domingo Caribbean Santo Domingo Dominicaanse

Prijs

£294.406 GBP | $405.957 USD

Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Type eigendom: Appartement
Grootte: Oppervlakte: 195 m2
Verkoop type: Wederverkoop
Avatar
Eigenaar / Manager:
Arkadia
Contact Agent 
Locatie: Dominican Republic
Talen: Engels
mail_outline Contact de eigenaar
(Arkadia)

Deze onroerendgoedadvertentie wordt gesyndiceerd via Arkadia.
Als u de eigenaar bent van deze woning, gaan alle boekingen en reserveringen voor deze advertentie rechtstreeks naar Arkadia.
Deze advertentie wordt automatisch gesyndiceerd en ongeveer elke 48 uur bijgewerkt.
U kunt deze advertentie niet rechtstreeks op deze website bewerken. Beheer eventuele wijzigingen / bewerkingen met uw account bij Arkadia.
notification_important Onderstaande disclaimer

Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Dit is misschien de computer vertaling:
Dit Marbella Flatgebouw met koopflats wordt aangeboden voor volledig geleverde verkoop toelatend direct beroep of gebruik als bezit van de huurinvestering.
Gevestigd op de 3de verdieping zult u van panoramisch strand en oceaanmeningen van de twee ruime terrassen genieten. Deze verstrekken een grote plaats om van het openlucht dineren te ontspannen of te genieten.
Met drie dubbele slaapkamers en drie badkamerss maken er tot het een uitstekende aanpassing voor een grote familie of een groep. Het open het leven gebied voegt aan het algemene gevoel van ruimte door het flatgebouw met koopflats toe en met de open balkondeuren zult u van de ervaring van het binnen/openlucht leven genieten waarvoor de Caraïben beroemd zijn.
De zeer aantrekkelijke prijs die met volledig wordt geleverd wordt gecombineerd en wordt uitgerust betekent dat het als huureenheid onmiddellijk beschikbaar is. Juan Dolio is nu een gezochte plaats voor zowel vakantiehuren op korte termijn als langere verblijfsaanpassing. Het is een populair gebied voor de winterterugtocht voor Noord-Amerikanen en Canadezen, die soms als Snowbirds worden bedoeld die twee of drie maanden in de Dominicaanse Republiek doorbrengen om aan de koude en de sneeuw in hun geboorteland te ontsnappen.
Bovendien trekt Juan Dolio, nu een stijgend aantal personen en bedrijven, deze behoefteaanpassing in het directe gebied, soms voor verscheidene maanden aan, terwijl het voltooien van hun projecten en flatgebouwen met koopflats zoals de Marbella Torens, met 24 uurveiligheid, oceaan-vooroneindigheidszwembaden, Gymnasium, en het bureau van de 24 uurontvangst is ideaal voor hen aan huur.
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Santo-Domingo"Dominicaanse

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Santo-Domingo
Regio: Santo Domingo
Provincie: Caribbean
Land: Dominicaanse
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad:
Oppervlakte: 195 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Exterior:
Garage: done
Tuin:
Sauna:
Jacuzzi:
Netherlands language

Verander taal    highlight_off