favorite_border Bewaar    Favorieten (0)

« Terug

5 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Santo-Domingo Caribbean Santo Domingo Dominicaanse

Prijs

£2.941.042 GBP | $4.019.162 USD

Slaapkamers: 5
Badkamers: 6
Type eigendom: Villa-Huizen
Grootte: Oppervlakte: 930 m2
Verkoop type: Wederverkoop
pool Zwembad
Avatar
Eigenaar / Manager:
Arkadia
Contact Agent 
Locatie: Dominican Republic
Talen: Engels
mail_outline Contact de eigenaar
(Arkadia)

Deze onroerendgoedadvertentie wordt gesyndiceerd via Arkadia.
Als u de eigenaar bent van deze woning, gaan alle boekingen en reserveringen voor deze advertentie rechtstreeks naar Arkadia.
Deze advertentie wordt automatisch gesyndiceerd en ongeveer elke 48 uur bijgewerkt.
U kunt deze advertentie niet rechtstreeks op deze website bewerken. Beheer eventuele wijzigingen / bewerkingen met uw account bij Arkadia.
notification_important Onderstaande disclaimer
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Dit is misschien de computer vertaling:
5 hoofdbadkamerss Suites/6, Adembenemend Golf & OceaanMeningen
Eigentijdse Koloniale Villa met traditionele, natuurlijke en organische lokale materialen. Dit is indrukwekkend rustgevende sq 10.000. voet die villa op sq 21.000 wordt gebouwd. voet partijrecht op de golfcursus.
QUINTA ESENCIA integreert het toneelmilieu van Punta Cana met veelvoudige elementen zoals natuurlijke rotsen, lokale coralinestenen, exotisch hout, banaan en mangobomen, enz. Dit zal u gevoels comfortabel terwijl omringd door zuivere aard maken.
De villa wordt gevestigd binnen de de Toevlucht & Club van luxePunta Cana op de het oostenkust van Dominicaans Rep, huis aan nr buiten Oscar De La Renta, Julio Iglesias en Mikhail Baryshnikov.
Het verstrekt de soort exclusiviteit en privacyreizigersbehoefte. Als renter van de villa, zult u tot het wereld beroemde Hotel Tortuga (de Toevlucht van Punta Cana) kunnen toegang hebben en van hun die restaurant, bar, golfcursussen door & T.Fazio wordt ontworpen en alle toevluchtbelevingswaarde zoals verbazende Zes Senses Spa genieten, de tennisbanen en de Club van het Strand. De veiligheid is een prioriteit met veiligheidsagenten op plicht 24/7 in heel de gemeenschap met poorten van Baai Tortuga en het strand.
De Cursus van het Golf van La Cana: De prachtige oceanfrontmeningen van de Cursus van het Golf van La Cana zullen de meest onderscheidende kenners van het golfontwerp fascineren, terwijl zijn goed-versterkte greens de spel? s taaiste concurrenten uitdagen. Na één ronde, begerige enthousiast en toevallige speler zal begrijpen gelijk waarom het Tijdschrift van het Golf La Cana bij het Strand van de Kiezelsteen heeft vergeleken en het het aantal ? één cursus in de Caraïben verklaard. ?
Ontworpen door P.B. Dye, La Cana boasts veertien staat de oceaan-meningsgaten met vier die net op de water? s rand, en zijn Paspalum van de overzichtsKust gras spelen voor onderhoud met minimaal milieueffect toe. Geen speler kan een golfvakantie aan de Caraïben nemen zonder zijn of haar karbonades op deze cursus tribune-uit te testen.
De Cursus van het Golf van Corales: Het begin met een klip-bovenkant die het overzien van de Caraïbische Zee plaatsen en voegt de land-beeldhouwende vaardigheden van Tom Fazio toe, en u bent bijna gewaarborgd een dwingende trofeecursus. Corales stelt niet teleur. Met zes gaten langs het water - met inbegrip van sluitende drie - is de nieuwste lay-out van de Toevlucht van Punta Cana een moeten-spel sinds het openen in April geworden. Toegankelijk slechts voor gasten van de Toevlucht van Punta Cana en communautaire ingezetenen (zoals ontwerper Oscar de la Renta en crooner Julio Iglesias), is Corales een mooi dier. Buffeted door kustwinden, de ruime lay-out is zuiver oog-suikergoed van begin, met terrein te beëindigen dat met vijvers, kokospalmen, zanduitgestrektheden en een serie van modieuze bunkers Fazio wordt bedekt. Het onvergetelijkst, echter, is de het eindigen rek van gaten, als „Gr Codo del Diablo,“ (de Elleboog die gezamenlijk van de Duivel) wordt bekend. De spier 461 yards 16de hoofden rechtstreeks aan het overzees, terwijl de 214 yards 17de randen het. Maar showstopper is de 448 yard achttiende.
De Toevlucht & de Club van Cana van Punta: Gevestigd op de tien korte notulen van de Dominicaanse Republiek oostelijke kust en vanaf Internationale Luchthaven PUNTA CANA, bieden de Toevlucht PUNTA CANA & de Club uiteindelijk in luxe, de dienst en avontuur aan. Van het trillende Hotel PUNTA CANA of de exclusieve Baai Tortuga, enige Amerikaanse club van automobilisten Vijf zal het hotel van de Diamant in de Dominicaanse Republiek, een afgezonderde enclave met de onberispelijke die dienst en decor door Oscar de la Renta wordt ontworpen, reizigers een serie van belevingswaarde zeker vinden om zelfs de meest onderscheidende smaken tevreden te stellen.
Plaats ook binnen de 26 vierkante mijlen van weelderig Caraïbisch landschap is een elite woongemeenschap: De landgoederen bij Toevlucht PUNTA CANA & Club. Foutloos opgenomen in zijn het paradisiacal plaatsen, wordt de Landgoederen samengesteld van vier privé buurten, met inbegrip van Baai Tortuga, Hacienda, Arrecife en de exclusiefste gemeenschap, Corales.
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Santo-Domingo"Dominicaanse

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Santo-Domingo
Regio: Santo Domingo
Provincie: Caribbean
Land: Dominicaanse
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad: done Zwembad
Oppervlakte: 930 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Netherlands language

Verander taal    highlight_off