Netherlands language

Verander taal close


Apartment for sale in Amsterdam Netherlands EN Inmueble a la venta Amsterdam North Holland ES Immobiliers à Vendre Amsterdam North Holland FR Immobiliari in Venditap Amsterdam North Holland IT Immobilien zum Verkauf Amsterdam North Holland DE дома Продажа недвижимости Amsterdam North Holland RU
fav Bewaar    Favorieten (0)


2 Slaapkamers Appartement te koop Amsterdam Noord Holland Nederland

Prijs

£800.032 GBP | $999.304 USD

Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Type eigendom: Appartement
Grootte: Oppervlakte: 130 m2 Oppervlakte grond: 477 m2
Verkoop type: Wederverkoop, Bouwdatum: 1598
Avatar
Eigenaar / Manager:
Arkadia
Contact Agent 
Locatie: Netherlands
Talen: Engels
email Contact de eigenaar

close
(Arkadia)

close
Deze onroerendgoedadvertentie wordt gesyndiceerd via Arkadia.
Als u de eigenaar bent van deze woning, gaan alle boekingen en reserveringen voor deze advertentie rechtstreeks naar Arkadia.
Deze advertentie wordt automatisch gesyndiceerd en ongeveer elke 48 uur bijgewerkt.
U kunt deze advertentie niet rechtstreeks op deze website bewerken. Beheer eventuele wijzigingen / bewerkingen met uw account bij Arkadia.
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
close
Dit is misschien de computer vertaling:
Absoluut mooie zolder-als flat in één van de kenmerkendste en oudste straten van Amsterdam. De flat heeft een adembenemende mening over het water van Damrak, en het de monumentale Centrale Post, Hotel van Victoria, en Beurs van Berlage. Het huis werd volledig vernieuwd in 2006 en heeft 2 slaapkamers, een zonnige woonkamer, moderne keuken, is de badkamers en misschien het hoogtepunt van dit huis het dakterras met die ongelooflijke mening.
Deze comfortabele en volledig vernieuwde flat met veel daglicht is volledig geïsoleerd en combineert stad die met een oase van kalmte in het midden van het drukke stadscentrum van Amsterdam, met al zijn faciliteiten leven. De centrale Post Amsterdam is slechts een steen ? s wegwerp en het openbaar vervoer is ook beschikbaar in de buurt, deze manier het ? s zeer gemakkelijk om door de stad te vervoeren.
Lay-out van het huis
U gaat boven de flat door de voordeur in die in comfortabele Warmoesstraat in het centrum van Amsterdam gesitueerd is. De flat werd volledig vernieuwd in 2006 en het toont. Wanneer u de flat ingaat onmiddellijk komen de goed-gelegde houten bevloering en de keurig gebeëindigde muren en de plafonds duidelijk uit. De ruime woonkamer is licht dankzij de grote vensters met die mooie mening over Damrak. Verfraai uw woonkamer met een comfortabel plaatsingsgebied en grote dinerlijst dichtbij de open keuken, waar u een aardig diner met elk aantal mensen kunt hebben!
De moderne keuken is volledig uitgerust met ingebouwde toestellen, zoals een oven, microgolf, ijskast, diepvriezer, afwasmachine en een 5 brandergasfornuis. De keuken heeft ook genoeg bergruimte voor glazen, platen en andere dingen.
De slaapkamers zijn gesitueerd bij de voorzijde van de flat. Beide ruimten hebben gelamineerde bevloering, eindigt een uitstekende kwaliteit en een praktische lay-out.
De moderne en betegelde badkamers is uitgerust met een walk-in douche en een dubbele wasbak. Het toilet is gesitueerd naast de badkamers.
Buiten gebied
Het ruime dakterras zou het hoogtepunt van deze flat kunnen zijn. Het dakterras heeft 39m2 en een adembenemende mening die het Damrak, Hotel van Victoria en de Centrale Post overzien. Verfraai het dakterras aangezien u, met een comfortabele loungeset om, op hete de zomernacht en/of een aardige die tuin wenst te ontspannen wordt geplaatst om ontbijt op het terras of een partij van de pretbarbecue te hebben! Alles is mogelijk op mooie terras met een brede en absoluut unieke mening meer dan dit historische deel van Amsterdam!
Bijzonderheden:
- Onlangs gelegde financiering
- Mooie zolder zoals flat in één van de oudste straten van Amsterdam
- Volledig vernieuwd in 2006
- Volledig geïsoleerd
- Moderne volledig uitgeruste keuken
- Moderne badkamers
- Lichte en ruime woonkamer met aardige mening
- ruime 2 en praktisch opgemaakte ruimten
- Ruim dakterras (39m2!) met unieke en mooie meningen!
- Op het lopen afstand van het historische stadscentrum van Amsterdam en Centrale Post

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode: 1012 JD
Plaats: Amsterdam
Regio: Noord Holland
Provincie:
Land: Nederland
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad:
Oppervlakte: 130 m2
Oppervlakte grond: 477 m2
Bouwdatum: 1598
Airconditioning:
Centrale verwarming: