Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Antigua Antigua-Barbuda EN Inmueble a la venta Antigua Antigua ES Immobiliers à Vendre Antigua Antigua FR Immobiliari in Venditap Antigua Antigua IT Immobilien zum Verkauf Antigua Antigua DE дома Продажа недвижимости Antigua Antigua RU
fav Bewaar    Favorieten (0)


4 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Antigua Caribbean Antigua Antigua-Barbuda

Prijs

£2.081.000 GBP | $2.785.500 USD

Slaapkamers: 4
Badkamers: 5
Type eigendom: Huizen-Villa
Grootte:
Verkoop type: Wederverkoop
pool Zwembad
ac Airconditioning
Avatar
Eigenaar / Manager:
Arkadia
Contact Agent 
Locatie: Antigua-Barbuda
Talen: Engels
email Contact de eigenaar
(Arkadia)

close
Deze onroerendgoedadvertentie wordt gesyndiceerd via Arkadia.
Als u de eigenaar bent van deze woning, gaan alle boekingen en reserveringen voor deze advertentie rechtstreeks naar Arkadia.
Deze advertentie wordt automatisch gesyndiceerd en ongeveer elke 48 uur bijgewerkt.
U kunt deze advertentie niet rechtstreeks op deze website bewerken. Beheer eventuele wijzigingen / bewerkingen met uw account bij Arkadia.
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
close
Dit is misschien de computer vertaling:
De villa van de voorhoede wordt binnen een 0.33 die acrespark gevestigd binnen het Nationale Historische Park van Antigua, enkel notulen van restaurants wordt gevestigd, winkels, vermaaktrefpunten en historisch museum.
De voorportiek leidt tot een centrale hub die voor het zittingsgebied en de eetkamer van het huis opent.
De villa met zijn overspannen plafonds in alle die ruimten in de grote open planzitkamer is worden gevestigd het belangrijkste distinctieve kenmerk van het huis. De zitkamer overziet een groot en uitnodigende oneindigheidspool en de baai.
Het behoudende openluchtgebied (de privé veranda's zijn aanwezig in elke ruimte) beschermt tegen de zon en is ideaal voor het onderhouden en het openlucht dineren, evenals voor dagelijks het leven.
De moderne Groep van keukenMarchi, hoog merk het Italiaanse vakmanschap, met roestvrij staaltoestellen volledig uitgerust is is volledig uitgerust aan gastheerpartijen en gebeurtenissen.
Vier luxeruimten met privé badkamers en walk-in kast evenals een gastbadkamers met grote walk-in douche stellen het privé deel van het huis samen. Alle ruimten hebben airconditioning en plafondventilatoren.
Van alle ruimten kunt u van een adembenemende mening van de baai en de open zee genieten.
De vloeren worden gemaakt van hardhout, stevig en warm.

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Antigua"Antigua-Barbuda

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Antigua
Regio: Antigua
Provincie: Caribbean
Land: Antigua-Barbuda
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad: check Zwembad
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning: check
Centrale verwarming: