favorite_border Bewaar    Favorieten (0)

« Terug

13 Slaapkamers Hotel te koop Elena Veliko Tarnovo Bulgarije

Prijs

£269.173 GBP | $371.163 USD

Slaapkamers: 13
Badkamers: 10
Type eigendom: Hotel
Grootte: Oppervlakte: 454 (m2)
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 3/29/2017
Avatar
Eigenaar / Manager:
Constanta Propeties LTD
Dimitar Dimitrov
Locatie: Bulgaria
Talen: Engels,Russisch
notification_important Onderstaande disclaimer

Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Dit is misschien de computer vertaling:
Het mooie 4 gevloerde gasthuis voor Verkoop in Bulgarije, in de stad van Elena het bezit is gesitueerd in de mooie stad van Elena, 38 km vanaf de stad van Veliko Tarnovo en ongeveer 210 km van de kuststad van Varna en de Internationale Luchthaven. Het gasthuis heeft een samengesteld gebied van 453.60 sq.m., verdeeld meer dan 4 vloeren: Parterre - een herberg met een capaciteit van 35 mensen, een keuken en een open haard; Eerste verdieping - halbar; Derde verdieping - 4 ruimten met privé sanitaire eenheden, airconditioningstoestellen, Televisies en een terras; Vierde verdieping - heeft de zelfde ruimteregeling zoals de derde verdieping; Zolder vloer - 5 ruimten met privé sanitaire eenheden, airconditioningstoestellen; geleverd. De stad ligt in de mooie vallei van Elena River. Vele kleine rivieren lopen over holle Elena. De heuvels worden overwoekerd met loofbomen. De toerist verplettert en eco-wegen voor de wandelingsventilators. Er zijn ook visserijgebieden. Ski-sporen en kabel-lijnen bij de piek Chumerna. Over het algemeen, is het gebied zeer populair en aantrekkelijk aan toeristen voor zijn er een weinig iets voor iedereen.
Opmerkingen:
Luchthaven: Varna, 150 km
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Elena"Bulgarije

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Elena
Regio: Veliko Tarnovo
Provincie:
Land: Bulgarije
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad:
Oppervlakte: 454 (m2)
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Exterior:
Garage:
Tuin: done
Sauna:
Jacuzzi:
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés: done
Restaurants: done
Nachtclubs: done
Autoverhuur: done
Golfterrein:
Fitness:
Tennis:
Supermarkten: done
Overig:
Plaatselijke activiteiten:
Vissen: done
Paardrijden:
Duiken:
Surfen:
Wandelen: done
Golfterrein:
Overig:
Netherlands language

Verander taal    highlight_off